|
Autor |
Mesaj |
Cameleon
Data înscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 10
|
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 12:55 am Titlul subiectului: |
|
|
si de ce nu ai incredere in Coustic?
dar in MTX de ce ai?
sa stii ca dai banii degeaba pe watii in plus de la MTX
uita-te in semnatura mea....Coustic am si eu....si se dezmembreaza saraca Dacie daca dai la max! ) _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
si inca ceva...daca pui twetere separat...si nu sunt " de firma" degeaba le pui
am facut si eu prostia de a cumpara 2 tw de "bazar" si se aude o varza _________________ No Bass....No Fun !
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 12:57 am Titlul subiectului: |
|
|
ca player ...ai ales cel mai bun _________________ No Bass....No Fun !
|
Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
Data înscrierii: 02/Aug/2007 Mesaje: 110 Locație: Sange de Moldovean aka Galati
|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
nu ai vazut o asemanare dintre mtx si coustic ? mtx fabrica difuzoare pt coustic adica perofrmantele mtx-ului sunt aproape identice cu cele ale cousticului |
|
Sus |
|
 |
Cameleon
|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
ursachemihai a scris: | si de ce nu ai incredere in Coustic?
dar in MTX de ce ai?
sa stii ca dai banii degeaba pe watii in plus de la MTX
uita-te in semnatura mea....Coustic am si eu....si se dezmembreaza saraca Dacie daca dai la max! ) |
Nu prea am incredere in Coustic pt ca am vazut la cineva motat un sistem pe fata impreuna cu un pioneer DEH - 2900MP si cand dadea mai tare incepeau sa baraie, iar omul cand le-am montat era destul de dezamagit... acum nu stiu ce sa zic n-am mai vb cu el... tu sti mai bine daca zici ca ai.
Eu am mai vazut pe site pe aici ceva de la Magnat : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Power_Plus_216/ voi ce ziceti? ati mai auzit pe undeva asa ceva? |
|
Sus |
|
 |
zenmaster Pasionat
Data înscrierii: 20/Sep/2007 Mesaje: 71 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 02, 2007 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
magnaturile suna bine daca au incinta si orientare asa cum trebe. eu am avut
pe o solenza insa nu mi-a placut cum se auzeau, am crezut ca e din cauza lor. si cand am vazut ce pot face in usa de logan... mi-a parut rau de ele.
ata ete, tot raul spre bine, acum mi-am luat un sistem DLS pe care abia astept sa il montez  _________________ music matters |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Sâm Noi 03, 2007 12:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | [Nu prea am incredere in Coustic pt ca am vazut la cineva motat un sistem pe fata impreuna cu un pioneer DEH - 2900MP si cand dadea mai tare incepeau sa baraie, iar omul cand le-am montat era destul de dezamagit... acum nu stiu ce sa zic n-am mai vb cu el... tu sti mai bine daca zici ca ai.]
|
pai cu 2900 nu ai cum sa auzi acest sistem la capacitatea lui! acel 2900 e cel mai ieftin, bineinteles si cel mai slab pe care-l gasesti la Pioneer( ma rog, ar mai fi 2800). Ce poti sa-i ceri....
pacat ca nu-ti pot arata ce poate un DEH 40 MP cu Coustic de 13 pe Dacia mea...sau invers...ce poate un sistem Coustic cu DEH 40 MP.
Conteaza mult ce bagi in difuzoare. La prietenul tau baraielile erau dostorsiuni de la player...asa ca...mai reflecteaza asupra calitatii celor de la Coustic.
si mai sunt pe aici posesori de Coustic...cu care am vb si care au ramas surprinsi de ce pot dif-urile!
bafta in alegere! _________________ No Bass....No Fun !
|
Sus |
|
 |
Cameleon
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 1:45 am Titlul subiectului: |
|
|
ursachemihai a scris: | Citat: | [Nu prea am incredere in Coustic pt ca am vazut la cineva motat un sistem pe fata impreuna cu un pioneer DEH - 2900MP si cand dadea mai tare incepeau sa baraie, iar omul cand le-am montat era destul de dezamagit... acum nu stiu ce sa zic n-am mai vb cu el... tu sti mai bine daca zici ca ai.]
|
pai cu 2900 nu ai cum sa auzi acest sistem la capacitatea lui! acel 2900 e cel mai ieftin, bineinteles si cel mai slab pe care-l gasesti la Pioneer( ma rog, ar mai fi 2800). Ce poti sa-i ceri....
pacat ca nu-ti pot arata ce poate un DEH 40 MP cu Coustic de 13 pe Dacia mea...sau invers...ce poate un sistem Coustic cu DEH 40 MP.
Conteaza mult ce bagi in difuzoare. La prietenul tau baraielile erau dostorsiuni de la player...asa ca...mai reflecteaza asupra calitatii celor de la Coustic.
si mai sunt pe aici posesori de Coustic...cu care am vb si care au ramas surprinsi de ce pot dif-urile!
bafta in alegere! |
Mda... le-am ascultat iar... si tind sa cred ca ai dreptate, e din player adica sigur ai dreptate. Am sa ma gandesc si regandesc la decizie. Dar pe spate tot as vrea sa-mi iau MTX  |
|
Sus |
|
 |
Scratchy2006 Pasionat

Data înscrierii: 10/Apr/2007 Mesaje: 57 Locație: Braila
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai are dreptate. degeaba ai ditamai sistem daca ai un player nashpa, si mai ales daca nu faci setari ca lumea. 40mp este un player super. conteaza f mult filtrele dupa el. eu pe opel am avut 40mp+difuzoare stock si se auzea super. un player bun setat ca lumea schimba mult sunetul in masina. asculta-l pe mihai. _________________ PIONEER RULES |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 7:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
si ca inca un exemplu, am montat pe Loganul parintilor un sistem compus din Pioneer 2900 si difuri JBL de 13...
se aude execrabil....nuci nu exista notiunea de bass! se aude ca si cum ar fi 4 tigai de aluminiu in masina.
apoi am cuplat Pionerul 40 MP la aceleasi boxe si ....diferenta e enorma! _________________ No Bass....No Fun !
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa ca ...poti avea variantele....
1. Player bun si difuri mai slabute -> sunet bun
2. Player mediu si difuri bune-> sunet bun
3. Player bun si difuri bune! -> sunet perfect
4. player ieftin si difuri bune-> nu recomand _________________ No Bass....No Fun !
|
Sus |
|
 |
Cameleon
|
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
ai ales bine.....te asteptam cu detalii, cum se aud, cit de tare etc . Bafta _________________ No Bass....No Fun !
|
Sus |
|
 |
|