|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
yohny
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 7 Locație: Braila
|
Trimis: Lun Iul 16, 2007 3:22 pm Titlul subiectului: o parere despre Clarion DB 568 R USB |
|
|
Salutare !!
Daca are sau a auzit mergand cineva modelul db 568 rusb de la carion , mi-ar prinde bine o parere , intentionez cat de curand sa-l achizitionez.
Precizez ca nu voi folosi statie sau subwoofer , doar sistem de 13 pe fata ( Sony - by Goodmans Loudspeakers ltd.UK ) si coaxiale de 16 sau ovale 6"x9" de la Focal ,pe spate .
Si o opinie a moderatorilor ar fi binevenita .
Multumesc anticipat !! |
|
| Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Iti dau si eu acelasi sfat pe care l-am pimit si eu cand am avut nedumeriri in leg. cu mp3 player-ele de la Clarion.
Daca tot vrei ceva de calitate ia-ti mai bine http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ578RUSB/ are mai multe reglaje si cred ca o sa fii mai multumit de el.
Vorbesc doar din auzite, nu am avut ocazia sa le ascult .
Pt. dif de pe fatza cred ca e ok dar pt. cele spate cred ca ti-ar trebui un amplif. |
|
| Sus |
|
 |
yohny
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 7 Locație: Braila
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut ! Merci de raspuns pentru gigi_kent86 ; in legatura cu dif-urile spate am uitat sa precizez ca e vorba de seria Acces de la Focal ,care am inteles ca se descurca foarte bine direct pe player.
Cat despre player, nu ma incanta deloc fata rabatabila ( necesitatea lasarii ei pentru introducerea CD- ului )
Astept si alte opinii ! Merci! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|