|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
yohny
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 7 Locație: Braila
|
Trimis: Lun Iul 16, 2007 3:09 pm Titlul subiectului: O parere : Focal Acces 165ca1 sau 690ca1 |
|
|
Salutare ! Dupa nenumarate ore de lectura pe forum, si pe "cd si mp3 playere" si pe "difuzoare" si pe cautare ,tot sunt nehotarat intre
Focal Acces : 165 CA1 sau C90 CA1 .
Daca le-a auzit cumva cineva pe amandoua l-as ruga sa-mi dea o parere, precizez ca vreau sa le montez pe spate ,la o dacie berlina, direct legate la un HU Clarion DB 568 R USB.
Mi-ar folosi ,deasemenea, o opinie din partea moderatorilor.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri !!!!!
Ultima modificare efectuată de către yohny la Sâm Iul 21, 2007 8:11 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Lun Iul 16, 2007 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
stai linistit, pe o dacie berlina suna bine cam orice difuzoare... (cam de-asta ma oftic ca mi-am luat golan....) nu stiu, are o rezonanta anume masina. cat despre difurile alese de tine, 165 CA1 par interesante, dar pe celelalte nu le-am gasit....  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
yohny
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 7 Locație: Braila
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|