| |
| Autor |
Mesaj |
djmagic2k3
Data înscrierii: 30/Oct/2006 Mesaje: 21
|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
djmagic2k3
|
Trimis: Dum Oct 14, 2007 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Problema este ca cele din spate se aud mult mai incet decat cele de fata in conditiile in care fader-ul este la 0 si de asta ma gandeam sa pun ceva mai rasarit poate si sa mai imbogateasca bass-ul un pic care acum este taiat pe difuri din HU de indeva de la 180 hz pentru ca daca scad mai jos distorsioneaza destul de urat pe sub am lpf pana la 120 hz si de aici cred ca apare si o lipsa din frecvente 120-180 hz care nu ajunge nici in dif-uri nici in woofer eu initial ma gandeam la niste ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/ZXi_693/ ) dar nu stiu daca am suficienta putere sa le misc in specificatiile HU se spune ceva de 40 W DIN o parere legata de dif-urile astea? _________________ I'm not a complete idiot, some parts are missing... |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 14, 2007 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
kam aiurea taiate zic eu.. cred ca tre sa skimbi toate difurile..
asa k ia niste difuri bune.. pentru fatza sa le poti taia HPF pe la 80 asa poate si un pic mai jos daca tine si altfel o sa fie sunetul .. ideea asta e sa se auda fatza mai bine sa vina sunetu din fatza.. din spate cat mai putin sesizabil... multa lume prefera fara difuri pe spate .. si subu tatiat LPF pe la 100 asa ... o sa fie altceva..  |
|
| Sus |
|
 |
djmagic2k3
|
Trimis: Dum Oct 14, 2007 11:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Momentatn as fi avut nevoie de o parere pentru cele de spate ca acolo stau rau cele de fata suporta sa cobor pana undeva la 80 hz dar spatele e cam la pamant cred ca pana la urma am sa merg cu masina la un magazin si am sa incerc sa fac o proba cu hifoncs-urile alea nush de ce dar ma cam incanta macar sa vad daca HU e capabil sa le miste si daca dau un randament mai bun decat panasonicurile.  _________________ I'm not a complete idiot, some parts are missing... |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Dum Oct 14, 2007 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
revin....in topicul tau ai zis ca ai subwoofer!
deci...ce-ti mai trebuie dif-uri pe spate ca sa scoata bass?
asta unu la mana!\
doi, ia-ti pe fata un sistem bun!
in cazul ca ai renuntat la sub zine-ne si noua! sa nu ne chinuim cu explicatii aiurea!  _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
djmagic2k3
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am renuntat la sub sistemul este in acest moment asa cum am scris in primul post si un condensator dar asta e mai putin important ideea este ca vreau si pe spate ceva de calitate si care sa se auda macar cat pe fata nu am pretentie de prea mare bass dar vreau sa pot cobora pana la macar 90-120 hz pentru ca acum daca scad sub 180 hz mai bine ma lipsesc totul distorsioneaza deci tot ce vreau este sa se auda mai tare si mai clar pe viitor trecem si la fata momentan vreau sa vad ce iese daca fac schimbari pe spate.
Inca odata multumesc pentru ajutor. _________________ I'm not a complete idiot, some parts are missing... |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai daca tai din player la 180 cum sa distorsioneze cele de pe spate? eu nu prea cred....Eu am un Pioneer 40 MP si daca tai la 125...pot da playerul ma max si nu distorsioneaza nimic! pentru ca nu mai am bass!
fata conteaza...acolo ia ceva bun!
in rest sub-ul face toata treaba....! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
djmagic2k3
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc tuturor pentru pareri probabil ca am sa incerc totusi cu dls-urile ce mi-au fost recomandate dar inainte de a le cumpara am sa le probez daca nu vad schimbari... cred ca am sa ma orientez totusi pentru unele de fata.
Inca odata multumesc pentru ajutor. _________________ I'm not a complete idiot, some parts are missing... |
|
| Sus |
|
 |
|