| |
| Autor |
Mesaj |
luigyy90 Pasionat
Data înscrierii: 15/Aug/2009 Mesaje: 56 Locație: Bacau/Brasov/Onesti
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 12:20 pm Titlul subiectului: O parere pentru un mercedes Vito |
|
|
Deci am un mercedes vito din 2002 pe care as dori sa pun niste difuozare ovale , el este echipat momentan cu 4 difuzoare pe 13 de la sony ( acelea care explodeaza ) ) si un mp3 http://www.sigmanet.ro/Blaupunkt-Monte-Carlo-MP28--id16619 Ele se aud dar au sunet foarte plat adica inalte si medi joase sunt lipsa . Intrebarea mea este daca se merita sa cumpar 2 cuti pentru niste boxe ovale 6x9 care sa le montez sub scaunele din spate si ce difuzoare m-ati sfatui sa cumpar . Nu pot sa cheltui mai mult de 200 de ron pe difuzoare . Mp3 nu se aude normal asa rau cum se aude pe vito deoarece l-am avut pe un peugeot care era echipat cu o statite mac z4200 2 ovale de la jbl si un set de difuzoare pe comp tot de la jbl . _________________ I like it BOM BOM |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|