| |
| Autor |
Mesaj |
kenzelo
Data înscrierii: 19/Aug/2007 Mesaje: 29
|
|
| Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
Data înscrierii: 02/Aug/2007 Mesaje: 110 Locație: Sange de Moldovean aka Galati
|
Trimis: Mie Aug 22, 2007 11:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
la dacie berlina ca sa iti incapa de 16.5 trebuie sa faci modificari ! destul de maricele! de 13 intra perfect in portiera  |
|
| Sus |
|
 |
kenzelo
|
Trimis: Joi Aug 23, 2007 2:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| Deci eu am sa folosesc statia Rock 8000 :3 canale: 2 x 110W + 1 x 260W RMS, vreau sa-mi fac comanda de niste difuzoare sistem dar ns ce sa aleg DLS, Coustic... care sa sune pe masura la statie si un subwoofer pt cei 260W. Daca fac modificari sa pun de 16,5 nu o sa am probleme cu macaraua? Ms mult pt sfaturi ! mai astept pareri ca vreau sa dau comanda cat mai Urgent !! |
|
| Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
Data înscrierii: 02/Aug/2007 Mesaje: 110 Locație: Sange de Moldovean aka Galati
|
|
| Sus |
|
 |
kenzelo
|
Trimis: Vin Aug 24, 2007 5:12 pm Titlul subiectului: re |
|
|
Mai astept pareri ,sfaturi,sugestii  |
|
| Sus |
|
 |
kenzelo
|
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
kenzelo
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 7:04 pm Titlul subiectului: re |
|
|
Deci ma feresc de amplificare pe fata deoarece mai intervine si insonorizantul si deja depasesc bugetu..si de modificat portierele nu prea am de gand..deci raman la sistem pe 13cm fata suportate de HU.Pe mine ma int ce difuri sa pun pe polita luneta pt magnat .Acolo cam ce diametru merge? un 20? (nu prea as baga ovale )
pt dif-uri sunt dispus sa dau pana in 250ron pt magnat |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
pune ground zero alea recomandate de nine si daca ai si subwoofer nu mai pui difuzoare mari pe spate
si insonorizezi un pic fata
e mult mai bine cum zic eu |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
m-as feri de ovalele infinity, sunt pe 2 ohm, statia ta vad ca stie 2 ohm dar nu ar fii prea bine s-o pui pe 2 ohm in 3 canale;
pune pe fata un sistem de difuzoare pe 16,5 cm amplificate de Magnat{merita sa investesti putin in modificarea incintei si insonorizarea usii, n-o sa mai cheltuiesti bani cu difuri spate}
ca firme ti-as recomanda Focal {Polyglass} DLS {Reference M5A sau M6A} Hertz {Energy/Hi Energy} sau Ground Zero {Titanium sau Radioactive}.
GZ sunt cele mai ieftine SI raport f bun calitate pret
Hertz-urile s-ar putea sa sune nesatisfacator pe un amplificator entry/middle cum ai tu.
Tot ce-ti mai trebuie e un sub de 300W {gasesti JBL/MTX/chiar Focal} si n-o sa plangi dupa vreun difuzor in portierele spate.
S-a discutat mult despre avantajele sistemelor si ce trebuie amplificat la o configuratie:boxele fata sau spate. da un search. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|