|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Mie Oct 27, 2010 5:18 pm Titlul subiectului: o problema ... |
|
|
salut la toti si va rog sa ma ajutati ,daca puteti
deci ... am dvd iva205 ... cablu optic intra in procesorul de sunet pxa-h701...bun. am luat un cablu de ipod si am incercat sa redau cu ipodul... dvd-ul il vede, se vede ca citeste melodia, insa nu se aud decat niste pacanituri... de ce? am vb cu cei de la alpine si au spus ca s-ar putea sa nu decodeze procesorul de sunet , sunetul de la ipod... nu stiu daca este adevarat ... de aceea cer ajutorul celor care stiu de asa ceva , sau sa imi dea o idee...
multumesc !!! |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Mie Noi 03, 2010 8:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| am reyolvat... dar nu stiu de ce se intampla asta... era din cauza faptului ca nu mergea pe cablu optic... am dat pe ay-net si merge acum , dar cum am mai spus , nu imi dau seama de ce ... |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Joi Noi 04, 2010 2:40 am Titlul subiectului: |
|
|
pentru ca din ipod pleaca semnal analog
si deci nu ajunge pe cablu optic al iva`ului , decodarea D/A o face ipodul nu PXA`ul in PXA iti ajunge semnal analogic .
la fel e si la mine ... tot cu PXA-h701 si IVA-d105 _________________ BMW E90
Genesis Profile 2 Ultra x2
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

|
Trimis: Joi Noi 04, 2010 9:19 am Titlul subiectului: |
|
|
| am inteles...merci |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|