Trimis: Dum Noi 05, 2006 7:03 pm Titlul subiectului: oare s-o auzi ceva ....
sa va spun cum sta treaba.....
un prieten de familie are un logan de la firma... eh omu vrea si el sa mai creasca bassul din difuzoare punandu-i un subwoofer..... si m-a pus pe mine sa ii caut ceva ... mai exact sa ii fac o oferta sh cu amplif si subwoofer la vreo 2-2.5 milioane..... am stat putin pe net si am gasit ceva interesant ...
un subwoofer sal de 20cm.... cica 80w rms... si un amplificator la 110w in puntea....
ma intreb daca se va simtit bassul in logan tinand cont:
1. sistemul HU+BOXE este cel original.... cd-player+4 difuzoare
2. este un sedan si e bine antifonat
:-s acum astept sa vad ce ziceti si voi.... se merita sa cumpar sau nu
Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
Trimis: Dum Noi 05, 2006 7:32 pm Titlul subiectului: sal
statia pare fainutza suficient sa duca un subwoofer cat decat.............dar subu nustiu ce sa zic.............difu ala il cunosc si ma cam lasa rece.........am lucrat cu el...............in logan am pus de la sal XB12AHX....si facea treaba bunicica numa ca se strica in prostie cat mere mere......
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum