|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
globetrotter
Data înscrierii: 17/Iul/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Iul 17, 2008 1:53 pm Titlul subiectului: Oferta rent-a-car pentru vacanta de la sixt new kopel |
|
|
vara trecuta am calatorit in Grecia si, pentru ca imi place sa ma ocup personal, cu ajutorul Internetului, de toate detaliile, am descoperit cu bucurie ca pot nu numai sa-mi inchiriez o masina inca din tara, dar ca pot contacta chiar aici biroul companiei care urma sa-mi puna la dispozitie masina dorita.
Un prieten mi-a deschis ochii, impartasindu-mi cu doar cu cateva zile inainte de plecare ca exista o companie de rent-a-car care, pentru simplul fapt ca are birouri in vreo 85 de tari ale lumii, devine extrem de potrivita pentru un calator pasionat asa cum ma consider eu. Pe scurt, a functionat fara probleme, iar cei de la Sixt mi-au oferit si preturi chiar bune.
vara asta intentionez sa plec in tunisia si i-am contactat deja pe cei de Sixt ca sa-mi recomande o masina potrivita pentru nisipul acestei tari.
e verificat, a functionat, e bine de stiut.
vacanta placuta! |
|
| Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Vin Iul 18, 2008 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa ...... si care-i faza ?
le faci reclama sau ce ? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm Iul 19, 2008 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
1 post ... 1 reclama ... si s-a facut nevazut. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Sâm Iul 19, 2008 1:12 am Titlul subiectului: |
|
|
poate au baietii si masini de inchiricat cu sisteme de competitii in ele poate de aia s`a gasit sa faca reclama aici.
era o gluma bine inteles. ... |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Sâm Aug 09, 2008 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
pentru tunisia un aro _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Sâm Aug 09, 2008 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| o_kh3 a scris: | | pentru tunisia un aro |
tras de rinoceri |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|