Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Opel Asta H

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Bebelus

Data înscrierii: 22/Apr/2011

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 11:33 pm    Titlul subiectului: Opel Asta H Răspunde cu citat (quote)

Sfaturi pentru un sistem care se poate adapta la un player CD30 MP3 cu 7 boxe de la Opel.
Sunt nehotarat incinta sau tub am auzit pareri si parere,ascult si parerea voastra cu mare atentie.
Edition B30 Bass Pack sau T30 Power Bass Pack in jurul pretului de 600 ron

O Seara Buna
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 10, 2011 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt foarte slabe ambele sisteme mentionate de tine. eu personal nu mi-as pune asa ceva in masina. De preferat este incinta trapezoidala, paralelipipedica etc.

in cazul in care esti strict limitat de acest buget ai putea cumpara un subwoofer http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W309D4/ Iti faci tu incinta, sunt o gramada de proiecte pe forum pt acest tip de difuzor.
si un amplificator separat. As recomanda ampliful sa il iei SH.

Nu se compara cu ce ai mentionat tu mai sus.

Bebelus

MesajTrimis: Vin Aug 26, 2011 12:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am tot gandit si vreau sa inclin pentru un http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GT5-1204BR/

Ce parere aveti?si ce amp se potriveste la el si ce cabluri?

O seara buna
Sus
keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Vin Aug 26, 2011 12:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bebelus a scris:

Ce parere aveti?si ce amp se potriveste la el si ce cabluri?

ai putea incerca:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Iridium/GZIA_2125HPX/

ia in calcul si alternativa de mai sus, au review-uri foarte bune raport calitate pret.

Bebelus

MesajTrimis: Sâm Aug 27, 2011 1:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-ai putea recomanda si niste cabluri de montaj?o zi buna
Sus
keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Sâm Aug 27, 2011 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bebelus a scris:
Mi-ai putea recomanda si niste cabluri de montaj?o zi buna

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_20mm_%2823089%29/
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/AS_Connect/PPA-703A/

In functie de bugetul tau. Cele dietz cablurile de semnal rca sunt facute dintr-un material mai rezistent.

Spliffu
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2010
Locație: Bwukale

MesajTrimis: Sâm Aug 27, 2011 6:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca tot vrei sa mergi pe jbl, eu ti-as recomanda http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GT5-1204BP/ , coboara foarte bine in frecventa cu un bas curat si dinamic, cu un monobloc, indiferent de subwoofer. Legat de cabluri ar fi bine sa te orientezi spre ceva de 50mm2, cu siguranta o sa vrei mai mult bass mai incolo si ar fi bine sa ai cablurile pregatite sa nu mai stai sa le schimbi.
Da, o sa zici ca sunt prea groase ca nu-ti trebuie mai mult bass, dar inceputul e greu Smile

Bebelus

MesajTrimis: Lun Aug 29, 2011 4:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intre GT5-1204BP si GT5-1204BR care ar fi diferenta?o zi buna
Sus
Spliffu
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2010
Locație: Bwukale

MesajTrimis: Vin Sep 02, 2011 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzorul este acelasi pe ambele subwoofere.
Diferenta e ca unul e bas reflex, iar celalalt band pass, aceste denumiri se refera la incinta, incinta bas reflex este una ventilata, exista o cutie si un port (fie port L, port tub samd) iar band bass este un hibrid intre o incinta bas reflex si una inchisa, exact cum spune si denumirea una inchisa este inchisa ermetic, aerul nu iese si nu intra in incinta. Dinferente intre ele, in mare parte, de presiune acustica si claritate, dupa anumite nivele, bas reflexul creste in presiune dar nu ai calitate, pe cand la inchisa ai calitate, difuzorul este mai liniar si poate reda frecvente joase cu mai multa acuratete dar nu cu acceasi putere ca bas reflexul. Diferente mai sunt si e foarte mult de discutat pe tema asta, pe scurt ca sa nu scriu romane, eu prefer band pas-ul pentru ca incorporeaza doua incinte intr-una si aici strict legat de acele subwoofere, pe mine m-a impresionat, e foarte bine calculata incinta. Un subwoofer modest dar care stie sa sune jos, ca frecventa si foarte dinamic.
Daca ai ocazia sa si asculti ce cumperi, ar fi ideal, important e sa-ti placa tie ca doar tu o sa aculti la el.

keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Vin Sep 23, 2011 8:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uita-te si la dimensiuni.
Bebelus

MesajTrimis: Lun Sep 03, 2012 2:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut

Am luat o mica pauza in gandirea de subwoofer si amplificator,intre timp am ascultat si alte subwoofere (incinta,tub)(sedan,hatchback) si am ajuns la concluzia ca incinta se aude foarte bine pe hatchback ce am si eu,chiar pe un astra H cu o incinta JBL numai tin minte modelu.

O zi buna
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum