| |
| Autor |
Mesaj |
gpascanu
Data înscrierii: 08/Dec/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Dec 08, 2008 7:09 pm Titlul subiectului: Opel Astra Calasic II (G) |
|
|
Servus,
M-ar interesa si pe mine o configurare pentru un opel, am un Alpine (modelul nu-l mai tin minte, e cumparat acum 2 ani) si nu am avut ocazia sa schimb boxele standard.
M-ar interesa in princiupiu boxe + tweetere. Nu am nevoie de statie sau alte chestii, ca nu vreau sa dau discoteca. Ma intereseaza mai mult calittatea sunetului si nu cat de tare se aude.
Am nevoie si de insonorizare? Si bineinteles, toate astea la un pret corect si bun.
Merci,
George |
|
| Sus |
|
 |
gpascanu
|
Trimis: Mie Dec 10, 2008 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar nimeni ... ma asteptam sa sara lumea cu configuratii cat mai scumpe ... dar nici macar una
Daca vreau sa pun niste boxe mai fainute, trebuie sa pun si amplificare? |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
|
| Sus |
|
 |
gpascanu
|
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Dec 11, 2008 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
in primul rand nu lua jbl . in al 2-lea rand.. daca le amplifici eu cred ca nu mai are rost sa iei si pe spate boxe . ia pe fata sistem calumea si amplifical . de 1300 ron o sa iasa ceva foarte frumos
cutiuta neagra este un filtru , in engleza numit crossover .
mai multe detalii aici
cat despre recomandari ..
un sistem DLS Ref MS6A si iti mai raman bani de amplificator pentru ele . iar in caz ca banii de amplificator nu sunt inclusi in acei 1300 ron.. ai putea sa iei un sistem mult mai bun din punct de vedere calitativ, Focal K2 |
|
| Sus |
|
 |
gpascanu
|
Trimis: Sâm Dec 13, 2008 10:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am doua intrebari ...
Sitemul DLS Ref MS6A merge si fara amplificator? (in cazul in care vreau sa-mi iau si pe spate si sa iau pe urma amplificator)
Si ce amplificator ai recomanda.
Merci |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Dec 13, 2008 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
fara amplificator se vor auzi la un sfert din potentialul lor .
ia mai intai o pereche de DLS si un amplificator multicanal . iti ajung banii si de un amplificator multicanal ca sa amplifici 2 perechi .
uite aici sau aici niste oferte super ok . mai tarziu poti lua si a 2-a pereche... daca simti ca nu este destula galagie , dar ma indoiesc !  |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Dum Dec 14, 2008 12:51 am Titlul subiectului: |
|
|
daca amplifici difuzoarele si nu insonorizezi usile, va fi intr-adevar destula "galagie" si mai putina calitate.
deci insonorizare, inele MDF (parca la astra sunt niste suporturi speciale la difuzoare, niste plastice nefolositoare), cabluri difuzoare noi (2x1,5 mmp) ... apoi amplificatorul cu partea de semnal si partea de alimentare.
au mai fost prezentate niste opeluri astra pe forum, poti sa-i abordezi pe proprietari si sa le ceri niste sfaturi, nu te mananca . _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
|