Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Opel astra g - va rog sa imi dati niste sfaturi

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
syka

Data înscrierii: 30/Aug/2009

MesajTrimis: Sâm Iul 17, 2010 8:45 pm    Titlul subiectului: Opel astra g - va rog sa imi dati niste sfaturi Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor....am un opel astra g hatch cu muzca stoc pe el (2 boxe fata cu 2 tweetere + 2 boxe spate ) si bineinteles cd-playerul din fabrica...

Saptamana viitoare am ceva treaba la Bucuresti si ma gandeam ca poate intru pe la be-loud sa schimb ceva din zgomot Smile

In primul rand m-am gandit la alt player cat de cat decent + un amplificator si un subwoofer. Pe viitor o sa schimb si boxele din usi cu alceva, dar deocamdata le mai tin pt ca vreau sa si insonorizez usile odata cu schimbarea boxelor si pt asta imi mai trebuiesc ceva banuti Smile

Bugetul e de maxim 2000 lei pt sub + amplificator + kit cabluri si player. M-am uitat peste oferta lor si am gasit un pack: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/BRUTUS/Brutus_Tube_Pack/

Este bun de ceva ??? La player inca nu m-am hotarat, aici as vrea voi sa ma sfatuiti daca se poate...ceva dintre kenwood, pionner sau alpine....de sonny as vrea sa ma feresc....am o problema personala cu firma asta Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
faibox
Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Dum Iul 18, 2010 2:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, sincer nu cred ca vei fi multumit de acel Brutus Tube Pack...si nu ma refer la putere ci la sunet.
Sfaturile mele sunt:
Head Unit- orice de la Alpine e bun(depinde de bugetul tau)
Kit de alimentare cumpara l Sh de la bursa...vei gasi ceva ieftin si mult mai bun decat cel de 10mm din Brutus Tube Pack
Amplificator vei gasi in jurul sumei de 500-600lei care sa aibe in punte/mono 400-500w- iti recomand DLS CLASSIC CA12-gasesti si la Bursa
Iti recomand 2 variante de suburi ieftine si bune:
1.Pio TS 308D2 http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W308D2/
2. Spl dynamics Seria V http://spldynamics.ro/produse/subwoofere/seria-v/v-300d2/
dar va trebui sa le faci tu incinta daca alegi cea Sealed...sau sa apelezi la cineva de pe forum daca alegi incinta BassReflex
Sper ca ti am fost de folos!
Bft!

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum