|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
UzzI
Data înscrierii: 08/Iul/2007 Mesaje: 16
|
Trimis: Vin Sep 19, 2008 2:15 pm Titlul subiectului: Opel Astra |
|
|
Buna,
am sparg si eu de curand banii de la pusculita si mi-am tras o masina, mai veche ce-i adevarat, un astra din 93 4 usi.
Azi am dat comanda pentru un Pioneer DEH 400UB si mar mai interesa o statie si un subwoofer si ce ziceti voi ca ar mai trebui, boxele ramanand cele de stoc care cat de cat isi fac treaba.
Ca buget ce sa zic nu prea mult ca, vorba aia banii la studentie sunt cam putini. sper sa nu trec de vreo 5/6 milioane, iar daca ziceti voi ca ar trebui atunci mai astept pana cand am cat trebe, daca tot dau un ban macar sa fie ce ar trebui...
Asptept pareri,
Multumesc.
Ultima modificare efectuată UzzI la Lun Sep 22, 2008 7:26 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
UzzI
Data înscrierii: 08/Iul/2007 Mesaje: 16
|
Trimis: Dum Sep 21, 2008 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
am cautat si mam gandit la acest pack
Be loud Bass Pack Mutant CST
aici mai trebuie si condensator?....care astept sa mi le recomandati voi pt ca eu habar nu am
ce parere aveti? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|