|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
silviu086
Data înscrierii: 21/Iul/2014 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Iul 21, 2014 5:35 pm Titlul subiectului: Opel Insignia Speakers |
|
|
Salutare! Vin si eu cu o problema intalnita la un Opel Insignia. Masina are pe ea boxele standard, nimic special, iar player-ul este DVD 800 NAVI folosit de asemenea si pentru sistemul premium (Infinity). Problema este ca la volum mic se aude un fosnet in boxa. Initial am zis ca numai este buna boxa, drept urmare o inlocuiesc si gata. M-am razgandit sa inlocuiesc boxa (cea din stanga-fata) cand ,intr-o zi, am observat ca nu mai face boxa din stanga-fata ci aia din dreapta-fata. Sunt momente cand nu face niciuna, iar atunci cand una din ele se aude asa pot rezolva problema ridicand volumul 20+ (insa cateodata este cam tare si deranjeaza). As dorii daca puneti sa ma lamuriti si pe mine care ar putea fi cauza?
Am realizat si un mic clip: http://goo.gl/DDI7xL
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Lun Iul 21, 2014 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea e usor de identificat problema. Incearca sa elimini din variante.
La ce ma gandesc acum este ca vibreaza fata de usa, sau altceva din usa (asta ar fi cel mai simplu defect).
Ar mai putea fi difuzorul stricat.
Poate, o problema din player..... _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Iul 21, 2014 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Faci balans pe ea și testezi boxa free air ca sĂŁ elimini dubiile despre zdranganeli etc... _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
silviu086
Data înscrierii: 21/Iul/2014 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Iul 22, 2014 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc pentru raspunsuri. Tind sa cred ca totusi boxele sunt problema. Aceasta problema apare doar la boxele din fata, niciodata nu s-au auzit asa cele din spate. O alta chestie pe care am observat-o astazi este faptul ca daca ridic bass-ul si maresc volumul (destul de mult) ,iar apoi cobor volum undeva intre 2-5 boxa din stanga-fata incepe sa se auda ca in clipul de mai sus. Faptul ca ar putea vibra ceva in usa este putin probabil deoarece se aude asa doar la volum mic intre 0-20 dupa care nu se mai aude. |
|
| Sus |
|
 |
hexis Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2013 Mesaje: 74 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Mar Iul 22, 2014 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai mergi la dezmembrari sau la reprezentanta si cumperi alte difuzoare pe fata si daca face la fel atunci e player-ul....simplu.
altfel uitandu-ne la un clip ce sa iti zicem? _________________ Apline CDE-170RM , DLS C6A+ DLS CA41 , Alpine SWR-1222D + DLS CA23 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|