Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Opel kadet gsi - H.U.+boxe+amp+sub max 3500 ron
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
restea vlad
Pasionat

Data înscrierii: 17/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi-o face un prieten care se ocupa de asa ceva de mai multa vreme,cu ceva vreme in utma castigase cateva concursuri de db drag si acum e arbitru international si pe deasupra are si magazin de specialitate dar preturi cam mari,oricum ai meserias tipu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai vrei sa bagi 1000w in P-ul ala, sau il pui in 4 ohm? dc il pui in 4 ohm nu se merita amplificatorul, e doar un magnat, mai bine mergi pe un DLS ca 12, am eu combinatia asta, chiar si de vanzare si se aude foarte bine. o vand ca nu mai vreau SUBWOOFER-mi-a rupt portbagajul Sad
P1222 rezista foarte bine cu 500W rms, dar nu mai mult, citeste testele...de pe anumite site-uri asa ca dls CA12 este tot ce-i trebuie.

cat pe fata eu zic sa iei sisteme de la JBL totP-uri si un amplificator infinity (cel pe 2 canale) are DBO si poti sa-l reglezi mai bine. asta ca sa se auda tare... daca vrei sa sune mai armonios, mai cald, iti iei boxe infinity kappa, cele pe 2 ohm si un amplificator DLS ca22

MP3 nu recomand, depinde de gusturile tale.
Sus
restea vlad
Pasionat

Data înscrierii: 17/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 11:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci mult pentru sfat,stiu ca dls ai marfa dar ceva mai incolo as vrea sa achizitionez ceva mai puternic si o antifonare comleta asa ca sper ca magnatul sa-si faca treaba,cat despre difuzoarele fata am sa le las tot alea dar o sa iau amp recomandat de tine,inca o data iti multumesc pt. sfat. Smile Smile Smile
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 1:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

restea vlad a scris:
Ce parere aveti de urmataorea configuratie rx mono+jbl p1222+deh-6900ib+boxe fata gzhc 130x+jbl75.2

Le-ai achizitionat? Le-ai montat? Astept niste pareri in legatura cu amplificatorul. Imi trebuie si mie un amplificator nou si inca nu sunt decis. Mersi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum