|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 01, 2011 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa sti ca e utila pozitionarea daca mergi pe full active 2 cai, sau mai ales pe 3 cai. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Dec 01, 2011 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| keddy_net a scris: | | keddy_net a scris: |
Cabluri de semnal, facute custom cu cablu cordial sau altceva de calitate, si mufe bune care depasesc suma de 30lei cele de la oferta.
. |
M-am exprimat gresit.
Cabluri de semnal, facute custom cu cablu cordial sau altceva de calitate, si mufe bune, care depasesc in total suma de 30lei cele de la oferta.
Personal am dat 7 lei pe mufa, cablul chiar numai stiu undeva pe la 5 lei/m, gasisem ceva mai bun si mai ieftin decat cordialul. Si dupa parerea mea este mai bun decat orice cablu dedicat. |
Depasesc, normal.
Enspe milioane nu inseamna 30 de lei. Inseamna multe milioane.
Ala e pretul pentru Cordial, pret/calitate e splendid. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
ccostras
Data înscrierii: 03/Noi/2011 Mesaje: 13 Locație: Bacau
|
Trimis: Dum Dec 04, 2011 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
@ssrli - multumesc din nou. Am memorat:
pe usi 25-40% silent coat pe tabla, apoi inchid cu silent coat usa sa formez o incinta. Podeaua cu vinilin dens. Sper ca e destul. La un calcul sumar imi ajung 20 coli de silent coat pentru portiere (ma refer la toate patru), in schimb nu ma pot decide la ce vinilin dens faci referire - Second Skin Luxury Liner Pro e ok? Cu pasajele rotilor stau putin in dubiu, restul mi-e clar. A... si cred ca obligatoriu sa pun inele mdf la toate patru boxe, cred ca acum e un suport-inel de plastic.
In alta ordine de idei, spre regretul meu, se pare ca am starnit o polemica. Spun "spre regretul meu" pentru ca m-ati pierdut pe traseu:) - gain, cordial, regim DIY, mult prea mult pentru mine.
Ultima modificare efectuată de către ccostras la Dum Dec 04, 2011 10:21 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Dum Dec 04, 2011 10:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Vinilul dens nu trebuie sa fie neaparat luxury liner pro. L-am dat doar ca si exemplu, ca sa vezi cum arata materialul. Baga un ochi pe sounddeadenershowdown.com, acolo sunt mai multe explicatii legate de MLV (mass-loaded vinyl).
Cand zic pasajele rotilor ma refer la aripile interioare, ceea ce se vede din masina. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
ccostras
|
Trimis: Dum Dec 04, 2011 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am inteles. Ar merge silent coat si pe plasticurile aparatori de la roti? Pe partea care nu se vede a aparatorii de plastic. Ar ajuta la ceva asta? |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Dum Dec 04, 2011 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Silent coat pe tabla, pentru ca aia e prima intre exterior si tine. Insonorizant pe plastic e frectie. Daca vibreaza si face zgomot, trebuie burete intre suprafetele care se ating. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
ccostras
|
Trimis: Lun Dec 05, 2011 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| In regula. Multumesc. Pentru portbagaj...e foarte mare la opel omega. M-am uitat putin aseara, roata la mine e undeva in lateral, deci suprafata orizontala e foarte mare, are in schimb lipit un material dur, cauciucat parca, care a rigidizat tabla peste care e intinsa o mocheta de 3 mm grosime. Acolo ar fi bine sa pun ceva? Daca iau o coala mare de vinilin cu celule inchise si o lipesc de mocheta si nu de tabla e diferit in sens rau? |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Lun Dec 05, 2011 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ccostras a scris: | | In regula. Multumesc. Pentru portbagaj...e foarte mare la opel omega. M-am uitat putin aseara, roata la mine e undeva in lateral, deci suprafata orizontala e foarte mare, are in schimb lipit un material dur, cauciucat parca, care a rigidizat tabla peste care e intinsa o mocheta de 3 mm grosime. Acolo ar fi bine sa pun ceva? Daca iau o coala mare de vinilin cu celule inchise si o lipesc de mocheta si nu de tabla e diferit in sens rau? |
Vinilinul vine pus peste un burete cu celule inchise, subtire. Nu trebuie lipit.
Incearca si vezi ce fel de rezultate obtii, din ce spui pare simplu de realizat. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|