|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
noobsound Pasionat
Data înscrierii: 24/Dec/2008 Mesaje: 64
|
Trimis: Mie Dec 24, 2008 11:04 pm Titlul subiectului: Opinii legate de difuzoarele pioneer TS-A172c |
|
|
va salut. Detin un Vw caravelle interior buisness cu HU vw Navi PLUS.
pentru inceput vreau sa imi achitionez 2 difuzoare pentru usi precizate in titlu .Difuzoarelelor am posibilitatea sa le ofer un semnal amplificat de un amplificator:http://www.pioneer.co.uk/uk/products...00T/print.html
vreau sa aud parerile unor profesionisti legate despre aceste difuzoare.Ma intereseaza functionarea lor in special de la 60-70 hz in sus deoarece va urma si un subwoofer. Sistemul se va orienta spre SQ si probabil pe viitor va voi cere opinii legate despre antifonarea portierelor care sunt mai ciudate.
Pe scurt incinta care o ofera portiera este destul de mica si nu comunica cu interiorul usii.
atasaz ceva poze cu masina si portierele |
|
| Sus |
|
 |
noobsound Pasionat
Data înscrierii: 24/Dec/2008 Mesaje: 64
|
Trimis: Mie Dec 24, 2008 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi cer scuze ca am creeat 2 posturi dar nu am gasit functia edit |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|