|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
kantharos
Data înscrierii: 04/Iul/2017 Mesaje: 12
|
Trimis: Lun Iul 10, 2017 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru idei, insa mai am o intrebare, despre amplificatoarele Ground Zero ce parere ai? Atat pentru sistema cat si pentru sub. Deoarece unde sunt eu(Spania) nu gasesc Audison sr2 si nici Crunch.ul ala... |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
dantt Pasionat
Data înscrierii: 21/Apr/2017 Mesaje: 52 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Iul 10, 2017 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Scuze de deranj,insa am o curiozitate-Audison-ul in cauza cum se aude comparativ cu Hertz HCP4d pe boxe similare?A ascultat cineva ambele amplificatoare sa poata face comparatie?Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
kantharos
Data înscrierii: 04/Iul/2017 Mesaje: 12
|
Trimis: Vin Iul 14, 2017 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am cumparat dif. fata si amplificatorul, trebuie sa imi soseasca saptamana viitoare, sub. (Swg 1244) si amplificatorul pentru el ( gz ) au sosit deja, intrebarea este, de unde fac rost de niste planuri pentru incinta, are cineva asa ceva pe aici pentru acest tip de difuzor?  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|