Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Overpower

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun Apr 02, 2012 12:01 am    Titlul subiectului: Overpower Răspunde cu citat (quote)

Am vazut ogramda de videclipuri pe "iutube" Laughing cum ca bagau unii in saracele Type-R 1200 de w RMS.E posibila chesti asa ?Am auzit ca e mai bine ca amp-ul sa fie mai puternic ca subul dar totusi,ii dai peste 100% din ce poate el si inca duce?

Dovada: http://www.youtube.com/watch?v=7h6h4eXU6X4&feature=related

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2012 6:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da clar. eu in toate ce le-am avut pana acum am avut numai amplificatoare cu cel putin 100% mai puternice.

spl dynamics xtr 750w(2x2ohm) + hifonics 1500w
re se 600w(2x4ohm) + orion 2500w (1600w 2ohm)
dd 3512 1200w(2x2ohm) + audiobahn 4000w
dd 515 300w(4ohm) + hollywood 1800w (600w 4ohm)

intradevar, mult conteaza cum reglezi, ca nu am scos niciodata tot din ele, ba din lipsa de curent, ba pentru ca nu le-am reglat sa dea tot ce poate amplificatorul, ci suficient cat sa duca difuzorul la maxim potential.
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2012 5:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
da clar. eu in toate ce le-am avut pana acum am avut numai amplificatoare cu cel putin 100% mai puternice.

spl dynamics xtr 750w(2x2ohm) + hifonics 1500w
re se 600w(2x4ohm) + orion 2500w (1600w 2ohm)
dd 3512 1200w(2x2ohm) + audiobahn 4000w
dd 515 300w(4ohm) + hollywood 1800w (600w 4ohm)

intradevar, mult conteaza cum reglezi, ca nu am scos niciodata tot din ele, ba din lipsa de curent, ba pentru ca nu le-am reglat sa dea tot ce poate amplificatorul, ci suficient cat sa duca difuzorul la maxim potential.

Din cate am citit,cica subwooferul va scoate acelasi numar de DB indiferent ca functioneaza la 600 rms sau la 1000 rms. E adevarat? Shocked
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2012 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

unde ai citit asta? sunt foarte curios unde se afla oameni cu o gandire de genul.
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 04, 2012 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
unde ai citit asta? sunt foarte curios unde se afla oameni cu o gandire de genul.

De pe niste review-uri la difuzor de pe Amazon. (sper sa nu fac reclama Laughing )
Sus
figo_jr
Pasionat

Data înscrierii: 24/Oct/2011

MesajTrimis: Dum Apr 15, 2012 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si e sanatos pentru subwooferele ? Nu se pot duce bobinele?
Sus
light_man
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mai/2009

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2012 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Power without control is nothing!
Aplicand semnal curat, un amplif mai puternic, se poate lucra si cu 2x rms pe un unele difuzoare. Insa trebuie luate in calcul cateva detalii, in afara semnalului, care trebuie musai sa fie curat, si anume: filtrarea high si low pass, incinta in care lucreaza subul si modelul lui (fregventa de rezonanta vs acordajul incintei - in cazul BR, BP sau hornuri).
Sus
Bogdi24
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2012 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

figo_jr a scris:
Si e sanatos pentru subwooferele ? Nu se pot duce bobinele?

Bobinele se ard din cauza distrosiuniilor in cazul asta.
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Sâm Apr 21, 2012 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

treaba cu arsul difuzoarelor tine de atat de multe variabile ....

o bobina se arde din cauza temperaturii cel mai des , cateodata mai sar si spirele de pe bobina mai ales ca odata incalzita rasina cu care spirele sunt lipite pe suportul bobinei este mai slaba ca rezistenta odata cu cresterea in temperatura Smile

inca lucram !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum