|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dumidude
Data înscrierii: 08/Noi/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Noi 08, 2009 11:36 pm Titlul subiectului: Pacanit in tweeter! |
|
|
Salut,
Sunt mai nou in ale muzicii si vreau sa-mi spuneti daca este normal ca dupa montajul tweeterelor cel din stanga la un volum mare incepe sa pacane iritant. Celalalt tweeter nu incepe sa pacane decat dupa ce mai ridic volumul! HU este un pioneer fara amplificare, acum nu dati imi mine ca vreau sa se auda perfect la volum max dar stiu unde sa ma opresc sa-mi dau seama pana unde duce o boxa sau playerul!
Sitemul este acesta
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/In_Phase/XTC5/
Tweeterele sunt montate pe un clio symbol plug and play fara crossover, intrucat masina este preechipata cu asa ceva. Aveam inainte hilex dark blue pe 2 cai iar in momentul in care am pus tweeterul boxa din usa a redat numai joasele eliminadu-si tweeterul propriu!
Acum nu inteleg de ce tweeterul de la sofer incepe sa pacane mai repede decat celalalt iar boxele inca mai duc... pe spate am astea
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/In_Phase/XT52_MKII/
si nici vorba sa pacane tweeterul!
Posibil sa fie stricat tweerul, puteti sa ma lumintati un pic? Exista vreo problema de polaritate ca am pus plusul in locul minusului zic si eu pt ca era destul de greu sa-mi dau seama care e plus si care e minus
Multumesc anticipat pentru raspunsuri,
Numai bine! |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Noi 09, 2009 3:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Simt cum imi creste inima cand dau un sfat si observ ca mi-am racit gura degeaba!
Lasand gluma la o parte, ti-am spus cat se poate de clar sambata cand l-ai achizitionat - FOLOSESTE CROSSOVERELE incluse in pachet. Cu riscul de a ma repeta - daca intr-adevar masina ta are ceva filtrare pe traseu, renunta la traseul de fabrica, recableaza difuzoarele de fata, folosind crossover-ele incluse in pachet.
In alta ordinde de idei - pe certificatul de garantie este specificat negru pe alb - garantie DOAR in cazul montarii in service autorizat. Sunt de acord ca exista persoane cu experienta vasta, participari la competitii de profil, cu rezultate bune sau foarte bune, carora li se va permite in baza acestei experiente montarea in regie proprie. Nu este insa pacat sa pierzi garantia unui produs pentru o instalare defectuoasa, in ciuda faptului ca ti-am specificat si chiar SUBLINIAT la achizitionare sa folosesti crossoverele incluse in pachet? |
|
| Sus |
|
 |
dumidude
Data înscrierii: 08/Noi/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Noi 09, 2009 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tu mi-ai spus ca recomandat este cu crossovere dar este ok si fara!
Nu contest inca, daca le as fii pus ar fii fost mai bine dar intrebarea si nemultumirea mea era alta!
Spune-mi te rog daca pun crossoverul imi garantezi ca nu mai bazaie. Daca bazaie in continuare cu el pus ce sa inteleg? Defect de fabrica?
Nu inteleg de ce bazaie la un volum pt care celelalte boxe il suporta iar tweeterul nu, ca si cum playerul da mai mult decat poate duce boxa, lucru ce nu l-as crede avand in vedere ca nu are amplificare. Volumul este destul de mare dar nu la limita playerului el inca ar mai duce ceva.
Chiar daca nu ma pricep ca tine sunt dispus sa invat chiar si din greseli nu ne-am nascut dintr-o data destepti.
Polaritatea are vreo importanta? |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Noi 09, 2009 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ti-am spus eu ca e OK fara? Permite-mi sa ma indoiesc. Daca vrei, putem verifica inregistrarile camerelor de supraveghere din sediu (cu audio). In fine, asta e mai putin important in acest moment.
Legat de ce iti pot garanta eu, NU ITI POT GARANTA NIMIC legat de acel sistem de difuzoare in acest moment in afara de faptul ca esti primul cu aceasta problema din zeci de seturi vandute. In momentul in care iti montezi singur produse te expui anumitor riscuri, printre care si acela de a nu avea garantie la acel produs (conform conditiilor din certificatul de garantie).
Vrei sa iti garantez ca montarea crossover-ului in acest moment va imbunatati situatia? Din pacate nu am cum. Daca cumva ai stricat ceva la montaj, raul deja a fost facut. Daca cumva nu ai nici o filtrare de fabrica pe tweetere, de asemenea raul a fost deja facut. Incearca si vezi ce se intampla.
Daca te ajuta cu ceva, poti sa iti faci o programare la o constatare la noi pentru diagnosticarea problemei cu care te confrunti. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|