|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
TheAlphonso
Data înscrierii: 30/Oct/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Oct 30, 2009 1:59 pm Titlul subiectului: Pachet bass Honda CRV si Laguna II break |
|
|
Salutari,
Precum spune si titlul, caut un pachet de bass pe care sa-l folosesc in ambele masini (destul de spatioase).
Mentionez ca ascult cu precadere muzica clasica, jazz, R&B, blues, rock, ambient si ocazional hip-hop si dance.
Ma intereseaza in primul rand completarea (rotunjirea) frecventelor medii spre joase si joase fara violenta, dar si cu un strop de putere atunci cand e necesar (Eroica, Oda Bucuriei, etc... )
Buget < 750 Lei.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
TheAlphonso
Data înscrierii: 30/Oct/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Noi 03, 2009 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buun,
In eventualitatea in care mai este cineva in situatia mea am o recomadare:
Focal, Solid 2 amplificator si SB 30SPL ca subwoofer.
Folosind conectica adecvata precum si o setare atenta a filtrelor trece jos/sus si a castigului la intrare (input gain) rezultatul este unul pur si simplu uimitor: redarea frecventelor joase pe o plaja foarte mare la o putere de iesire destul de mica.
Salutari! |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Noi 09, 2009 3:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ne bucuram ca esti multumit de achizitie si speram sa colaboram si pe viitor! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|