|
|
|
Autor |
Mesaj |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Oct 27, 2006 12:18 pm Titlul subiectului: Panasonic CQ-VD7001N ca si player de zi cu zi ? |
|
|
Am o ocazie sa iau un dvd panasonic CQ-VD7001N. Faza e ca nu stiu cat de bine s-ar comporta ca si player si nu stiu nici cat de "rezistent" ar fi la uzul zilnic (recunosc ca n-am avut nici o treaba cu dvd-urile pana acum).
Pe masina momentan am un alpine 9827RM pe care am inteles ca nu l-as putea conecta la dvd-ul panasonic.
Din ce am vazut ... in descriere ... panasonicul ar avea iesiri pe 2V in loc de 4V cat are alpine-ul. Boxele masinii sunt amplificate momentan de un jbl 75.4 ... daca ar mai conta si asta.
Am vazut foarte multe masini care au un mp3 player alaturi de un dvd. Am vazut un dvd Valor IDA-700W (e si pe site) conectat la un mp3. Nu mai inteleg nimic
multumesc anticipat de lamuriri  |
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Oct 28, 2006 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
intrarea auxiliara e tot una cu intrarea audio ??? pls help |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|