Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

paraziti in boxe

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
cosmin79n
Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2009
Locație: Rm.Sarat

MesajTrimis: Sâm Oct 16, 2010 12:57 pm    Titlul subiectului: paraziti in boxe Răspunde cu citat (quote)

Revin cu o problema pe care am ocolit-o pina acum.
HU pioneer p88rsII,amplif magnat black core four limited,sistem difuzoare amplificat activ.
Cind am rca-urile conectate la toate cele patru canale ale amplifului am paraziti,daca am doar 1 si 2 sau doar 3 si 4 nu e nici o problema.pina acum am folosit doar doua canale de la magnat si doua de la un imphase ipa 1001 si totul era in regula,dar vreau sa vind imphase-ul si sa amplific toate patru difuzoarele cu magnatul de aceia trebuie rezolvata problema.
Magnatul l-am cumparat de nou iar HU la mina a doua.
Astept raspunsuri pentru rezolvarea problemei si eventual daca stie cineva sa-mi spuna de ce cind am conectate doua amplifuri e in regula si cind am toate patru canale pe un singur amplif am paraziti?

raresvintea
Pasionat

Data înscrierii: 16/Dec/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 17, 2010 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bucla de masa, rca-uri proaste?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Oct 17, 2010 3:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Trebuie verificat cu un ohmmetru: la fiecare mufa mama RCA din player sa fie MASA, continuitatea cablului RCA, playerul sa PRIMEASCA MASA PRIN MUFA ISO NU PRIN CABLUL DE ANTENA SAU PRIN SURUBUL DE PE CARCASA!!!!!
Sus
cosmin79n
Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2009
Locație: Rm.Sarat

MesajTrimis: Lun Oct 18, 2010 12:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

blacired a scris:
Trebuie verificat cu un ohmmetru: la fiecare mufa mama RCA din player sa fie MASA, continuitatea cablului RCA, playerul sa PRIMEASCA MASA PRIN MUFA ISO NU PRIN CABLUL DE ANTENA SAU PRIN SURUBUL DE PE CARCASA!!!!!

dupa cum am spus si mai sus fiecare (oricare) cablu rca care da semnal pt doua canale nu da paraziti,doar atunci cind sunt conectate ambele cabluri rca (patru canale) am paraziti,deci inseamna ca e altceva...

blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Lun Oct 18, 2010 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cauta acolo unde nici nu te gindesti ca ar fi problema!!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum