|
|
|
Autor |
Mesaj |
cosmin79n Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2009 Mesaje: 65 Locație: Rm.Sarat
|
Trimis: Sâm Oct 16, 2010 12:57 pm Titlul subiectului: paraziti in boxe |
|
|
Revin cu o problema pe care am ocolit-o pina acum.
HU pioneer p88rsII,amplif magnat black core four limited,sistem difuzoare amplificat activ.
Cind am rca-urile conectate la toate cele patru canale ale amplifului am paraziti,daca am doar 1 si 2 sau doar 3 si 4 nu e nici o problema.pina acum am folosit doar doua canale de la magnat si doua de la un imphase ipa 1001 si totul era in regula,dar vreau sa vind imphase-ul si sa amplific toate patru difuzoarele cu magnatul de aceia trebuie rezolvata problema.
Magnatul l-am cumparat de nou iar HU la mina a doua.
Astept raspunsuri pentru rezolvarea problemei si eventual daca stie cineva sa-mi spuna de ce cind am conectate doua amplifuri e in regula si cind am toate patru canale pe un singur amplif am paraziti? _________________ Pioneer p88rsII/Udimension proX/Magnat black core four limited/Re xxx12/Spl dynamics s2000d. |
|
Sus |
|
 |
raresvintea Pasionat
Data înscrierii: 16/Dec/2007 Mesaje: 188 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 17, 2010 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bucla de masa, rca-uri proaste? |
|
Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Dum Oct 17, 2010 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Trebuie verificat cu un ohmmetru: la fiecare mufa mama RCA din player sa fie MASA, continuitatea cablului RCA, playerul sa PRIMEASCA MASA PRIN MUFA ISO NU PRIN CABLUL DE ANTENA SAU PRIN SURUBUL DE PE CARCASA!!!!! |
|
Sus |
|
 |
cosmin79n Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2009 Mesaje: 65 Locație: Rm.Sarat
|
Trimis: Lun Oct 18, 2010 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
blacired a scris: | Trebuie verificat cu un ohmmetru: la fiecare mufa mama RCA din player sa fie MASA, continuitatea cablului RCA, playerul sa PRIMEASCA MASA PRIN MUFA ISO NU PRIN CABLUL DE ANTENA SAU PRIN SURUBUL DE PE CARCASA!!!!! |
dupa cum am spus si mai sus fiecare (oricare) cablu rca care da semnal pt doua canale nu da paraziti,doar atunci cind sunt conectate ambele cabluri rca (patru canale) am paraziti,deci inseamna ca e altceva... _________________ Pioneer p88rsII/Udimension proX/Magnat black core four limited/Re xxx12/Spl dynamics s2000d. |
|
Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Lun Oct 18, 2010 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cauta acolo unde nici nu te gindesti ca ar fi problema!!! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|