Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Parere amplificator?!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Rulatoru
Pasionat

Data înscrierii: 24/Feb/2014
Locație: Snagov , Ilfov

MesajTrimis: Dum Iun 29, 2014 11:01 pm    Titlul subiectului: Parere amplificator?! Răspunde cu citat (quote)

Salut , am de gand sa.mi schimb amplificatoru cu altul mai puternic..teoretic. Este vorba despre un hifonics brutus 1208d. L.am gasit sa.l cumpar la 340 de lei si vreau sa stiu daca merita banii si daca este ceva de capul lui. Am vazut in poza ca scrie Made in china. Nu erau facute in Usa?! Nu stiu ce sa cred despre el. Mentionez ca in momentul de fata am un Magnat rx mono legat in 2ohm cu un spl xtr 10" de 600 rms. Astept sfaturi. Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Lun Iun 30, 2014 8:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am ascultat de cateva ori un astfel de amplificator si impresia a fost ca puterea lui e ceva mai mica. Daca cel pe care l-ai gasit e in stare buna, isi merita banii aia. Se faceau in SUA pe vremuri, acum totul se cam face in China. Daca esti atras de luminitele de pe el, se pare ca nu au viata prea lunga.
Sus
Rulatoru
Pasionat

Data înscrierii: 24/Feb/2014
Locație: Snagov , Ilfov

MesajTrimis: Lun Iun 30, 2014 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc. Alte pareri?
Sus
cipsu

Data înscrierii: 21/Mai/2014

MesajTrimis: Mar Iul 01, 2014 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Seria Brutus e singura cotata "high quality"de la Hifonics; restul sunt "entry level"
http://slumz.boxden.com/f22/worst-and-best-car-audio-brands-419293/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum