| |
| Autor |
Mesaj |
sorinnx2
Data înscrierii: 30/Mar/2013 Mesaje: 19
|
Trimis: Vin Apr 12, 2013 9:02 pm Titlul subiectului: Parere boxe/hu |
|
|
Seara , as vrea sa stiu si eu ce parere aveti de urmatoarele produse :
Pioneer deh-2500ui si boxe ovale TS-A6913i .
As vrea sa stiu daca merg bine impreuna, le am cumparate dar deocamdata hu-ul nu l-am montat .
Ps : La boxe trebuie neeaparat incinta ? Sau merge lasat doar portbagajul ca incinta ? Am citit in mai multe locuri ca boxele ovale sunt capabile sa faca galagie si fara incinta .
Multumesc . |
|
| Sus |
|
 |
Divi
Data înscrierii: 21/Aug/2012 Mesaje: 37
|
Trimis: Sâm Apr 13, 2013 8:57 am Titlul subiectului: Re: Parere boxe/hu |
|
|
| sorinnx2 a scris: |
As vrea sa stiu daca merg bine impreuna, le am cumparate dar deocamdata hu-ul nu l-am montat .
. |
Pai normal ca merg impreuna, nu ai decat sa le montezi si sa le asculti.
Difuzoarele ovale sunt facute special sa mearga direct in portbagaj, ele din contra nu se aud bine in incinte mici. Am avut si eu ovale si in porbagaj sau in aer liber se auzeau corect, iar cand le-am facut incinta paraiau. Le-am inlocuit cu unele de 165 care lucreaza foarte bine in incinta.
P.S. Ovalele alea ale tale cred ca merg si amplificate putin  |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Sâm Apr 13, 2013 9:03 am Titlul subiectului: |
|
|
punele linistit, fac pereche buna impreuna.
ai destule reglaje la player care sa faca un sunet placut.
Numai sa faci prinderea bine la boxe....suportul sa fie cat mai rigid. _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
sorinnx2
|
Trimis: Sâm Apr 13, 2013 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da cam asa ziceam si eu ca merg amplificate cu o statie de 50w .
La detalii tehnice la masina scria ceva de genul asta Volum portbagaj (l): 180/845 , este destul de mare asa-zisa incinta pt difuzoare ?
Suportul pt ele o sa fie direct polita de la portbagaj , si cu prinderea se rezolva oareucm de la sine , are niste "chestii" (niste sfori cam asa nu stiu cum sa zic mai bine ) care sunt destul de bune si pot sa le prind prin portbagaj de un surub sau ceva .
O alta intrebare : Pe masina e montat acum un sony cdx-gt20 (45wX4) si daca il dau peste 26 (din 40)incepe sa baraie , e de la hu nu ? Eu zic ca boxele sunt destul de bine , si ca firma si calitate . |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Dum Apr 14, 2013 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| orice hu si orice amplificator o sa bage distorsinui dupa un anumit nivel. la hu cam pe acolo incep distorsiunile....putin peste jumate, mai ales ca este un hu entry level. ovalele vor suna bine daca masina este berlina, cu portbagajul separat, la hatch-uri cu polita portbagaj demontabila n-am reusit sa fac ovalele sa sune bine. in schimb la o berlina...cu polita din tabla, o prindere rigida, sunetul este unul chiar decent, satisfacator si in unele cazuri nu se mai simte nevoia de subwoofer daca nu se doreste putere. |
|
| Sus |
|
 |
sorinnx2
|
Trimis: Mar Apr 16, 2013 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dar cu pioneer-ul va mai distorsiona la volum asa de (oarecum)mediu ? O sa-l pot da sa zicem la 45 din 53 cat are playerul ? |
|
| Sus |
|
 |
Divi
Data înscrierii: 21/Aug/2012 Mesaje: 37
|
Trimis: Mar Apr 16, 2013 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
NU. Se va auzi clar la 20 din 53.
Din explicatiile cu polita si cu sforile etc. imi dau seama ca ai un hatchback. Cel mai bine iti iei doua difuzoare rotunde de 165 care sa permita amplificare, un subwoofer de 25-30cm, si un amplificator pe 4 canale, caruia ii dai semnal din cele doua perechi de iesiri preamplificate din HU. Pe urma faci o incinta custom, care sa nu iti ocupe loc mult in portbagaj, si care sa aibe un compartiment separat pentru difuzoarele rotunde. Pozitionarea difuzoarelor rotunde trebuie facuta in asa fel incat sa nu fie acoperite de ceva polite si ce mai ai tu pe acolo, sa dea direct in habitaclu, sa fie "vazute". Daca amplificatorul e stabil in 2 ohmi pe canal, vei putea lega si difuzoarele din usi in paralel cu cele din spate. In felul acesta vei avea un sunet mai bun decat ce iti da HU din amplificatorul cu care e prevazut, de 4x15W...
Succes! |
|
| Sus |
|
 |
sorinnx2
|
Trimis: Mar Mai 07, 2013 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vin si eu cu rezultatul . Am pus pioneer-ul , il dau la 45 lejer si cu bass boost +2 Nu baraie nimic doar fader-ul e pus pe spate la +4 , boxele fata fiind originale .
Multumesc pt pareri . |
|
| Sus |
|
 |
|