|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
danielaneliseb
Data înscrierii: 08/Iun/2008 Mesaje: 49 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 3:26 pm Titlul subiectului: parere despre difuzoare |
|
|
| s-ar auzi auzi bine aceste difuzoare Mac Audio Protector 69.3,amplificate direct pe casetofon,am ocazia sa le cumpar cu 230 ron,sau se aud mai bine difuzoarele coustic sau DLS? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu as alege mai degraba Coustic 693, Mac-urile au nevoie de cam <prea> multa putere pentru a functiona in parametrii maximi. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
danielaneliseb
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si daca pe viitor as lua si un amplificator pt ele,s-ar auzi mai bine decat cele recomandate de tine?si direct pe player care se aud mai bine,sau se aseamana oare? |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe playerul s-ar auzi ceva mai bine Coustic, dar "se aseamana" si Mac-urile. Da, s-ar auzi si mai puternic si mai bine decat CX693, dar iti recomand, in cazul in care alegi Mac, sa te straduiesti sa achizitionezi un amplificator cat mai repede, vei ramane foarte placut impresionat de diferenta dintre amplificarea playerului si una dedicata, activa. _________________ RIP Peugeot...
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 4:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca e sa o luam asa nici mac-ul si nici cousticurile nu s-ar auzi la parametri maximi direct pe player. diferenta intre ele puse direct pe player va fi minima. daca iti vei pune amplif, recomandat e ceva mai puternic, de la 70w in sus, depinde cu cat vei vrea sa dai in ele si cu ce. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
intr-adevar, nici Coustic-urile nu s-ar auzi foarte bine, dar in comparatie cu Mac s-ar misca ceva mai vioi
Nu stiu cum uitasem si de varianta Helix... conect direct la player. _________________ RIP Peugeot...
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
repet..diferenta intre cele 2 va fi ...zero barat amplificate din player.
helixurile recomandate mai sus sunt foarte ok.
de ce vrei ovale neaparat? _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
danielaneliseb
|
Trimis: Mar Iun 10, 2008 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu vreau neaparat ovale dar am primit oferta asta de 230 ron la mac audio acestea,noi si de asta am intrebat.unele rotunde de 20 cm,ar merge banuiesc in dacie berlina si daca da,ce imi recomandati?mentionez ca,caut bas si claritate.ms |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|