|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
|
| Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
Data înscrierii: 02/Aug/2007 Mesaje: 110 Locație: Sange de Moldovean aka Galati
|
Trimis: Lun Oct 01, 2007 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci in aceeasi dilema eram si eu acum 1 jumate 2 ! si mi sa spus sa iau coustic! si leam luat dar inca nu le am pe masina ! si dupa parerea mea sa nu mai moara lumea de ciuda iati macurile alea si faci un review cu ele ! cu poze si filmulet daca esti dotat acum decizia este a ta !  |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Lun Oct 01, 2007 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
problema e ca le-as lua dar nu vreau sa regret alegerea... voiam sa stiu daca se merita...ca pretul vad ca este mititel!
se aseamana la performante cu Coustic-urile ...macar un pic? _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
alzisor
Data înscrierii: 19/Apr/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: Mar Oct 02, 2007 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
sal
eu am mac-uri mp 2.16 si suna bine pt cat costa. Te sfatuiesc ca la montaj sa le pui ori pe inele rigide de mdf, ori pe o placa de pal groasa prinsa de usa. Eu am folosit pal fiinca il aveam deja pe care l-am prins de portiera cu imbusuri de 6 dupa care am prins pe el difuzorul folosind toate gaurile deci vreo 8 holzsuruburi de difuzor. Usa este antifonata cu insonorizant cauciucat dat cu pensula in vreo 4-5 straturi groase. Daca faci asta crede-ma ca se aud aproape inca o data mai bine si mai tare decat prinse direct pe tabla. In legatura cu ale tale....am ascultat Coustic tot pe 16cm si sunau putin mai tare ca macurile dar nu e diferenta mare, diferenta mare e la bani insa. Mie nu mi s-a parut ca merita banii in plus. poti sa te mai uiti si la MagnatPowerPlus, are un tovaras, suna mai infundat ca MacAudio dar au inalte mai puternice putin, mie nu mi-au pentru ca mi s-a parut ca nu au definitie in sunet, nu prea intelegi ce canta fata de Coustic dar care sunt mai scumpe.
ps: daca nu esti maniac dupa putere eu zic ca o sa te satisfaca cel putin in privinta banilor dar si ca sunet  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|