Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

parere dif-uri Mac Audio!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2007 3:20 pm    Titlul subiectului: parere dif-uri Mac Audio!! Răspunde cu citat (quote)

vreau si eu o parere despre aceste dif-uri...
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MP/MP_2.13/

le voi monta intr-o dacia pe fata...La datele tehnice vad ca sta destul de bine///

sau sa merg pe http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/ ?

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TheDragon
Pasionat

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Sange de Moldovean aka Galati

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2007 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci in aceeasi dilema eram si eu acum 1 jumate 2 ! si mi sa spus sa iau coustic! si leam luat dar inca nu le am pe masina Laughing ! si dupa parerea mea sa nu mai moara lumea de ciuda iati macurile alea si faci un review cu ele ! cu poze si filmulet daca esti dotat Wink acum decizia este a ta ! Smile
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2007 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

problema e ca le-as lua dar nu vreau sa regret alegerea... voiam sa stiu daca se merita...ca pretul vad ca este mititel!
se aseamana la performante cu Coustic-urile ...macar un pic?

alzisor

Data înscrierii: 19/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Oct 02, 2007 10:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal
eu am mac-uri mp 2.16 si suna bine pt cat costa. Te sfatuiesc ca la montaj sa le pui ori pe inele rigide de mdf, ori pe o placa de pal groasa prinsa de usa. Eu am folosit pal fiinca il aveam deja pe care l-am prins de portiera cu imbusuri de 6 dupa care am prins pe el difuzorul folosind toate gaurile deci vreo 8 holzsuruburi de difuzor. Usa este antifonata cu insonorizant cauciucat dat cu pensula in vreo 4-5 straturi groase. Daca faci asta crede-ma ca se aud aproape inca o data mai bine si mai tare decat prinse direct pe tabla. In legatura cu ale tale....am ascultat Coustic tot pe 16cm si sunau putin mai tare ca macurile dar nu e diferenta mare, diferenta mare e la bani insa. Mie nu mi s-a parut ca merita banii in plus. poti sa te mai uiti si la MagnatPowerPlus, are un tovaras, suna mai infundat ca MacAudio dar au inalte mai puternice putin, mie nu mi-au pentru ca mi s-a parut ca nu au definitie in sunet, nu prea intelegi ce canta fata de Coustic dar care sunt mai scumpe.

ps: daca nu esti maniac dupa putere eu zic ca o sa te satisfaca cel putin in privinta banilor dar si ca sunet Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum