Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Parere difuzoare Corsa C

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
alexz19

Data înscrierii: 25/Aug/2013

MesajTrimis: Dum Aug 25, 2013 5:30 pm    Titlul subiectului: Parere difuzoare Corsa C Răspunde cu citat (quote)

Salut baieti. Am o Corsa C model pre-facelif, an 2001 , si vreau sa mai montez doua difuzoare pe langa ce are masina. Nu vreau putere foarte mare, vreau un sunet mai clar si un bass mai pronuntat. Eu m-am gandit sa le montez pe "polita" mobila din portbagaj. Am un buget de ~180-200 lei si m-am gandit la astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Kenwood/Coaxiale/KFC-6950S/. Vreau sa le leg direct la casetofon care e o chinezarie ceva cred ( Sendai CD789 - pe el scrie 4x45w max power output - asta inseamna ca pot pune 4 boxe de 45 ?) , fara amplificator si alte prostii ca am motor de 1.0l si o sa fie "cam greu" cu curentul Laughing . Ce parere aveti ? Sau daca aveti ceva sugestii va rog sa imi spuneti. Multumesc !

Inca o intrebare. Daca montez difuzoarele astea si le leg pe casetofon , ar trebui sa le anulez pe cele originale de pe spate nu ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Aug 26, 2013 2:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la unitatea respectiva poti sa legi doar 4 boxe.

O varianta foarte ok de boxe pe care le-am ascultat si se aud bine sunt astea : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MPE/MPE_69.3/
Sus
alexz19

MesajTrimis: Lun Aug 26, 2013 4:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Razvy_Zeus a scris:
la unitatea respectiva poti sa legi doar 4 boxe.

O varianta foarte ok de boxe pe care le-am ascultat si se aud bine sunt astea : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MPE/MPE_69.3/

Ahaa.. Dar astea sunt coaxiale si eu vreau ovale pentru un bass mai puternic...
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Aug 26, 2013 6:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt ovale....
Sus
alexz19

MesajTrimis: Lun Aug 26, 2013 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A da Smile), scuza-ma. Am vazut ca scrie la descriere ca sunt coaxiale si m-am speriat. Si zici ca sunt mai bune decat cele SONY ?

As vrea sa le comand in seara asta sau maine dimineata si nu stiu ce sa aleg.
Sus
alexz19

MesajTrimis: Mar Aug 27, 2013 9:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am comandat Mac pana la urma. Se poate inchide
Sus
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Mie Aug 28, 2013 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am avut MAC..sunt bune ca difuzoare..Bafta!!!!
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum