|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
papa
Data înscrierii: 12/Ian/2008 Mesaje: 6 Locație: romania
|
Trimis: Dum Feb 08, 2009 2:01 am Titlul subiectului: parere difuzoare Sony Xplod |
|
|
sunt bune difuzoarele Sony Xplod de ceva si merita ele bani ,au puterea reala cat scrie pe ele si sunt rezistente la volum tare si daca au bass suficient si daca ar merita sa cumpar aceste difuzoare sa le asamblez pe niste cuti pal de boxe mari sa le schimb cu altele din cutiile respective ca ma gandesc ca astea de la sony o suna mai bine si so auzi mai tare si am vazut in niste oferte pe net aceste difuzoare , ceva pe la 12 toli scria ca scot intre 400-600w rms si era 300 lei bucata pe difuzor si ma gandeam sami cumpar astept o parere de la cei care au asa ceva _________________ PAPA |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
Trimis: Dum Feb 08, 2009 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
nuuuuuuuuuuuuuuuu
orice dar nu sony  |
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 10, 2009 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
la 300 lei bucata poti sa-ti iei ceva de 2 ori mai performant si de 3 ori mai fiabil decat sony.....din sony n-a mai ramas decat numele in ultimii ani...deja incep sa intre in liga domotecurilor si a eurotecurilor la capitolul difuzoare....cu parere de rau spun asta dar cam asta e realitatea  |
|
| Sus |
|
 |
Ravaglioli
Data înscrierii: 21/Oct/2008 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Feb 15, 2009 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
In nici un caz !
Ia deici, personal am asa ceva, zguduie plamanul in incinta !
L-am utilizat si in casa, si in masina... in ambele cazuri, in casa vibrau paharele in vitrina, plus stau la etajul 7 si a venit vecinul de la 3 de sub mine sa-mi faca scandal ) , si in masina gadila plamanii si timpanele de nu poti sa stai prea mult...
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W307D4/ |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|