Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Parere HU profi din generatia veche

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mie Mai 28, 2014 3:32 am    Titlul subiectului: Parere HU profi din generatia veche Răspunde cu citat (quote)

Ma uitam pe net si am vazut acest alpine cda-9812rr si va intreb daca mai merita cumparat avand in vedere ca nu are usb, in schimb are 4x60w si se stie ce poate, va intreb, cum e? e rezistent ca parte mecanica? in caz de mi se duce cd-ul nu mai raman decat cu radioul. pretul e 320 lei neg..varianta pe negru. sunt in dubii..daca avea usb nici nu ma mai gandeam mult.
a..si nu am posibilitatea sa-l probez vanzatorul fiind din alt oras dar zice ca e 10/10, si ca pot sa-l verific la livrare.

http://www.alpine.co.uk/p/Products/cd-head-units19/cda-9812rb
poze cu el:

29976415_1_1000x700_alpine-9812rr-drobeta-turnu-severin.jpg
 Description:
 Filesize:  62.98 KB
 Viewed:  226 Time(s)

29976415_1_1000x700_alpine-9812rr-drobeta-turnu-severin.jpg

29976415_2_1000x700_alpine-9812rr-fotografii.jpg
 Description:
 Filesize:  98.62 KB
 Viewed:  220 Time(s)

29976415_2_1000x700_alpine-9812rr-fotografii.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
catageo_81
Pasionat

Data înscrierii: 23/Mai/2013
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Mie Mai 28, 2014 8:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am avut doua (argintiu si negru) pana acum si nu am intampinat nici cea mai mica problema. Recomand
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Mai 28, 2014 8:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Îi poți pune interfațĂŁ USB.
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mai 28, 2014 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate m-am documentat suporta doar un model de interfata alpine pt ipod care e cam scumpa
Ma poti ajuta cu un link..o interfata usb care merge sigur? Din cate stiu nu merge..dar nu sunt sigur.

@catageo stii cumva daca merge usb pe el ? Avand 2 modele banuiesc ca poate stii ceva. Mersi.
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Mai 28, 2014 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu de posibilitatiile de legare a USBului dar pentru sunet pot spune ca e un player OK in banii aia.E best buy . Very Happy
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mai 31, 2014 11:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VAd ca vanzatorul nu mai da nici un semn.
Ce unitati in genul asta mai merita luate in considerare? ma refer tot din clasa de sus, care sa aiba 4 X 60w? daca se poate si nu cer prea mult sa-mi spuneti niste modele pt ca eu mai merg si in targul de masini unde vin diversi cu diverse, unii nici nu stiu ce vand si nu as vrea sa dau de vreo bijuterie la un pret de nimic, si defapt sa nu stiu ca e o bijuterie ce merita cumparata.
Sus
Puiu82

Data înscrierii: 30/Oct/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2014 10:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai grija cu verificarea la primire.....nici un curier nu te lasa sa-i faci proba,il poti verifica doar vizual Exclamation

Bafta!

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum