Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Parere Player JVC - KD-X320BTEY

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Webbos

Data înscrierii: 26/Mai/2015

MesajTrimis: Sâm Sep 26, 2015 4:44 am    Titlul subiectului: Parere Player JVC - KD-X320BTEY Răspunde cu citat (quote)

Salutari colegi BeLoud Smile

Am nevoie de o parere, va rog mult

Intre http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/JVC/KD-X320BTEY/

si

http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/MVH-180UB/

Ideea e ca
1)vreau neaparat ceva cu suport FLAC
2)as vrea cu Bluetooth, iar variante Pioneer cu Flac + Bluetooth - minim 800 LEI (modelul - DEH-X8700BT)

Merita JVC-ul? Calitate decenta? Nu stiu nimic despre JVC, ca brand, de aceea intreb.

Multumiri

VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Sep 26, 2015 7:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici noi nu prea stim ce pot. Așa din ce am vĂŁzut pe la prieteni cam lasĂŁ de dorit.

Dar eu nu Ăźnțeleg. Vrei suport flac, probabil te intereseazĂŁ calitatea sunetului dar vrei si Bluetooth unde calitatea e execrabila? Trebuie sĂŁ decizi pe care ramurĂŁ mergi. Un flac fĂŁcut mp3 @320kbps se aude la fel de bine doar cĂŁ ocupĂŁ mai puțin dar niciodatĂŁ nu va fi la fel de prost semnalul ca prin Bluetooth.

alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Sâm Sep 26, 2015 11:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Banuiesc ca btt iti trebuie pt apeluri vocale iar flac pt a asculta muzica. Daca nu gasesti nici un model mai ieftin eu cred ca e ok acel jvc din moment ce tot kenwood fabrica pt aceasta firma. Vreo doua modele am ascultat de la ei si nu mi.a displacut. Si nu aveau flac.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Webbos

Data înscrierii: 26/Mai/2015

MesajTrimis: Dum Sep 27, 2015 2:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
Nici noi nu prea stim ce pot. Așa din ce am vĂŁzut pe la prieteni cam lasĂŁ de dorit.

Dar eu nu Ăźnțeleg. Vrei suport flac, probabil te intereseazĂŁ calitatea sunetului dar vrei si Bluetooth unde calitatea e execrabila? Trebuie sĂŁ decizi pe care ramurĂŁ mergi. Un flac fĂŁcut mp3 @320kbps se aude la fel de bine doar cĂŁ ocupĂŁ mai puțin dar niciodatĂŁ nu va fi la fel de prost semnalul ca prin Bluetooth.

alecspc a scris:
Banuiesc ca btt iti trebuie pt apeluri vocale iar flac pt a asculta muzica. Daca nu gasesti nici un model mai ieftin eu cred ca e ok acel jvc din moment ce tot kenwood fabrica pt aceasta firma. Vreo doua modele am ascultat de la ei si nu mi.a displacut. Si nu aveau flac.

Imi cer scuze, am fost prea grabit si nu mi-am impartasit gandurile intru-totul.
Da, corect - am foarte multa muzica FLAC (deja) si e obositor sincer sa o downconvert in MP3.
Timp pierdut. Plus ca FLAC-ul e un format de prim-plan / viitor, fiind loseless.

Iar Bluetooth - din 2 ratiuni
1)phonecalling / handsfree foarte eficient
2)nu cred strica sa ai si tot Spotify-ul / Deezerul la dispozitie, chiar ma indoiesc ca prin Bluetooth se aude mai prost decat prin radio-ul clasic (nu il stiu pe cel digital)

Sunt foarte mare fan Pioneer, ma intriga acest model => http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-X8700BT/page.html

Am uitat sa mentionez ca nici difuzoare corespunzatoare nu am (stock-uri Blaupunkt pe un Logan....) - VanIIa - tu stii, doar am avut o discutie in trecut telefonic & PM + pe un thread deschis de mine (eram interesat de difuzoarele tale pe care le vindeai)

VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Sep 27, 2015 9:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, Ăźmi amintesc vag cĂŁ am avut niște discuții acum dupĂŁ ce m-am uitat Ăźn celalalt thread al tĂŁu.

Treaba nasoalĂŁ e cĂŁ flac-ul ocupĂŁ foarte mult spațiu inutil. Mai bine folosești total audio converter și Ăźn loc de o melodiei, bagi 4 iar calitate sunetului rĂŁmĂąne neschimbatĂŁ.

În final mĂŁ bucur cĂŁ Ăźncepi ĂźntĂąi cu player-ul și nu cu boxele așa cum intenționai.

DacĂŁ tot ai urcat atĂąt Ăźn pret, nu face vreo greșealĂŁ și ia direct un bt53u.

P.S.: Boxele sunt ĂźncĂŁ disponibile, le-am bĂŁgat iar la vĂąnzare.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum