|
Autor |
Mesaj |
JeBeLe
Data înscrierii: 04/Iul/2012 Mesaje: 10
|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Joi Ian 22, 2015 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: | Orice inseamna incinta prefabricata nu merita. In 1000 de lei gasesti difuri ok si iti face incinta cineva priceput in domeniu, te costa in jur de ~250 + taxele de transport. |
eu cred ca vorbesti prostii
e o incinta facuta de producator , realizata dupa ce a investit timp si resurse in cercetare
desigur ca sunt si pe la noi baieti talentati care fac incinte si boxe dar aia buni sunt , poate , mai putini ca degetele de la o mana |
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Ian 23, 2015 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Incinta cea de la kicker arata a fi bine dimensionata,cu un port generos si un volum bun pentru 2 x 12".Sincer am vazut prefabricate proasta dar aceasta chiar arata bine.
In legatura cu incintele acustice,putini de la noi din tara mai inoveaza,in principiu toata lumea merge pe acelasi pattern,indiferent ca e bine sau ca e rau. Eu as numara degetele de la o singura mana si inca as mai ramane cu cateva degetele . |
|
Sus |
|
 |
JeBeLe
Data înscrierii: 04/Iul/2012 Mesaje: 10
|
Trimis: Vin Ian 23, 2015 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu prefer incinta de fabrica pentru ca este cel mai bine calculata... Parea mea ! Eu am un amp peying care are 700 rms la 2ohm si 1000 rms la 1ohm si avand o masina break eu presupun ca kicker-ul asta este suficient  |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Sâm Ian 31, 2015 1:36 am Titlul subiectului: |
|
|
JeBeLe a scris: | Eu prefer incinta de fabrica pentru ca este cel mai bine calculata... Parea mea ! Eu am un amp peying care are 700 rms la 2ohm si 1000 rms la 1ohm si avand o masina break eu presupun ca kicker-ul asta este suficient  |
Trist intr-o zi cu soare , cand vei avea ani de car audio si teste si calcule ... pi ori raza la patrat ... vei afla de ce ai tu impresia ca cea facuta de producator e cea mai buna...
sunt cel putin 3 persoane pe forumul acesta care iti fac cutii mai bune decat oricare producator ... de ce ? e simplu. ...
PASIUNE. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
Sus |
|
 |
|