Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Parere sub Kicker

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
JeBeLe

Data înscrierii: 04/Iul/2012

MesajTrimis: Joi Ian 22, 2015 10:05 pm    Titlul subiectului: Parere sub Kicker Răspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti despre acest sub ca si firma, merita sau nu?

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Kicker/DCVR122/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Ian 22, 2015 11:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Orice inseamna incinta prefabricata nu merita. In 1000 de lei gasesti difuri ok si iti face incinta cineva priceput in domeniu, te costa in jur de ~250 + taxele de transport.
The_Audio_Dog
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Joi Ian 22, 2015 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
Orice inseamna incinta prefabricata nu merita. In 1000 de lei gasesti difuri ok si iti face incinta cineva priceput in domeniu, te costa in jur de ~250 + taxele de transport.

eu cred ca vorbesti prostii
e o incinta facuta de producator , realizata dupa ce a investit timp si resurse in cercetare
desigur ca sunt si pe la noi baieti talentati care fac incinte si boxe dar aia buni sunt , poate , mai putini ca degetele de la o mana
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Ian 23, 2015 12:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incinta cea de la kicker arata a fi bine dimensionata,cu un port generos si un volum bun pentru 2 x 12".Sincer am vazut prefabricate proasta dar aceasta chiar arata bine.

In legatura cu incintele acustice,putini de la noi din tara mai inoveaza,in principiu toata lumea merge pe acelasi pattern,indiferent ca e bine sau ca e rau. Eu as numara degetele de la o singura mana si inca as mai ramane cu cateva degetele Wink .
Sus
JeBeLe

Data înscrierii: 04/Iul/2012

MesajTrimis: Vin Ian 23, 2015 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu prefer incinta de fabrica pentru ca este cel mai bine calculata... Parea mea ! Eu am un amp peying care are 700 rms la 2ohm si 1000 rms la 1ohm si avand o masina break eu presupun ca kicker-ul asta este suficient Very Happy
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Ian 23, 2015 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JeBeLe a scris:
Eu prefer incinta de fabrica pentru ca este cel mai bine calculata

alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Sâm Ian 31, 2015 1:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JeBeLe a scris:
Eu prefer incinta de fabrica pentru ca este cel mai bine calculata... Parea mea ! Eu am un amp peying care are 700 rms la 2ohm si 1000 rms la 1ohm si avand o masina break eu presupun ca kicker-ul asta este suficient Very Happy

Trist Smile intr-o zi cu soare , cand vei avea ani de car audio si teste si calcule ... pi ori raza la patrat ... vei afla de ce ai tu impresia ca cea facuta de producator e cea mai buna...

sunt cel putin 3 persoane pe forumul acesta care iti fac cutii mai bune decat oricare producator ... de ce ? e simplu. ...
PASIUNE.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum