Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Parere subwoofer Rockford Fosgate

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
fantuning_sv
Pasionat

Data înscrierii: 31/Ian/2011

MesajTrimis: Sâm Mai 14, 2016 10:04 am    Titlul subiectului: Parere subwoofer Rockford Fosgate Răspunde cu citat (quote)

Salutare, stie cineva cum suna acest model de subwoofer?

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Rockford-Fosgate/P1L-210/

Vreau sa il montez intr-un a4 b5 sedan, amplificat de un gladen rs100c4 care are 300w in punte la 4ohmi.

Momentan am un sub in incint sealed, gladen rs10, dar parca as incerca ceva cu 2x10".

Nu ma intereseaza sa fie bubuiala, ci sa cante bine pe toate genurile de muzica!

Portbagajul va fi insonorizat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Sâm Mai 14, 2016 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este suficient ce ai acum, mai ales ca sunt de calitate buna. Cel mai probabil nu ai incinta care trebuie sau setari incorecte ori ambele.
Zi de cutie si seetari?
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Sâm Mai 14, 2016 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Este suficient ce ai acum, mai ales ca sunt de calitate buna. Cel mai probabil nu ai incinta care trebuie sau setari incorecte ori ambele.
Zi de cutie si seetari?
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Mai 14, 2016 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Subscriu celorlalte supuse de Dragoș, gladen e destul de ok. DacĂŁ vreți mai multĂŁ putere de ce nu ai Ăźncercat dinainte bass reflex?
fantuning_sv
Pasionat

Data înscrierii: 31/Ian/2011

MesajTrimis: Sâm Mai 14, 2016 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Setarile sunt ok si incinta e facuta custom dupa simulari in program, si calcule dupa parametrii TS.
Incinta am facuto cand sistemul era in Golf ai atunci suna ok fiind masina hatch, acum am mutat tot in A4 si fiind sedan poate de asta nu imi lasa aceeasi impresie.

Ma gandeam ca cel RF fiind si cu 2 difuri si bass reflex ar trebui sa sune binisor. Problema ca e si pretul marisor. Mai bine mai astept putin si ma gandesc sa schimb configuratia pe ceva catre max 1kw, actualul sistem ajungand pe bursa eventual.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum