|
|
|
Autor |
Mesaj |
fantuning_sv Pasionat
Data înscrierii: 31/Ian/2011 Mesaje: 90
|
Trimis: Sâm Mai 14, 2016 10:04 am Titlul subiectului: Parere subwoofer Rockford Fosgate |
|
|
Salutare, stie cineva cum suna acest model de subwoofer?
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Rockford-Fosgate/P1L-210/
Vreau sa il montez intr-un a4 b5 sedan, amplificat de un gladen rs100c4 care are 300w in punte la 4ohmi.
Momentan am un sub in incint sealed, gladen rs10, dar parca as incerca ceva cu 2x10".
Nu ma intereseaza sa fie bubuiala, ci sa cante bine pe toate genurile de muzica!
Portbagajul va fi insonorizat! |
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Sâm Mai 14, 2016 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este suficient ce ai acum, mai ales ca sunt de calitate buna. Cel mai probabil nu ai incinta care trebuie sau setari incorecte ori ambele.
Zi de cutie si seetari? |
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Sâm Mai 14, 2016 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este suficient ce ai acum, mai ales ca sunt de calitate buna. Cel mai probabil nu ai incinta care trebuie sau setari incorecte ori ambele.
Zi de cutie si seetari? |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
fantuning_sv Pasionat
Data înscrierii: 31/Ian/2011 Mesaje: 90
|
Trimis: Sâm Mai 14, 2016 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Setarile sunt ok si incinta e facuta custom dupa simulari in program, si calcule dupa parametrii TS.
Incinta am facuto cand sistemul era in Golf ai atunci suna ok fiind masina hatch, acum am mutat tot in A4 si fiind sedan poate de asta nu imi lasa aceeasi impresie.
Ma gandeam ca cel RF fiind si cu 2 difuri si bass reflex ar trebui sa sune binisor. Problema ca e si pretul marisor. Mai bine mai astept putin si ma gandesc sa schimb configuratia pe ceva catre max 1kw, actualul sistem ajungand pe bursa eventual. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|