| |
| Autor |
Mesaj |
Radoane
Data înscrierii: 23/Mai/2013 Mesaje: 42
|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 1:29 pm Titlul subiectului: Parere? |
|
|
| Vreau si eu niste pareri despre acet subowoofer... http://postimg.org/image/je0e4nx9p/ tot ce stiu i ca are 1000w...ma poate ajuta cineva cu niste detalii despre el?se merita 350 de lei pe el? |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
Radoane
|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asta are 1000w rms...ala din cate stiu eu are 1000w maxim... |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Initial asta am crezut si eu dar apoi am gasit acest model si am dat edit la post. Daca are 1000W maxim nici 300W rms nu mai are ... Oricum se vede ca e micut de putere dupa dimensiunile incintei. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tu iti ai seama de cati watti este un difuzor dupa dimensiunile incintei?
Daca era pus intr-o incinta de 200L cati watti avea? _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
E la mintea cocoșului cĂŁ nu bagi un difuzor de 1000w rms Ăźntr-o cutie de 40x40.... Tu chiar așa de rĂŁu Ăźți bați joc de acordaj? _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa si...?
Ce legatura are acordajul cu watti? O incinta este acordata la X Hz indiferent de difuzorul care va fi montat in ea. Pentru un anumit volum si un anumit port rezulta un anumit acordaj. Nu este influentat de nici un fel acordajul incintei indiferent de ce difuzor montezi in ea.
Bagi difuzoare in incinte mici ca sa ai un raspuns rapid si un control mai bun asupra excursiei membranei...bagi difuzoare in incinte mai mari ca sa ii extinzi banda de frecvente cu pretul decibelilor si si al controlului membranei...dar asta am mai scris-o si in alt topic recent dar se pare ca nu te-ai sinchisit sa cetesti.
Daca o sa vezi un difuzor de 3000W intr-o incinta de 50L o sa zici ca difuzorul e de 100W? _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cĂąnd vorbeam cu diferiți oameni destul de cunoscuți Ăźn domeniul construcțiilor de incinte și le explicam de problema spațiului Ăźn portbagaj Ăźmi spuneau ca trebuie sĂŁ respecte totuși un anumit litraj ca sĂŁ sune difuzorul bine, sĂŁ nu se ĂźncĂŁlzeascĂŁ șamd.
Și producĂŁtorul Ăźți dĂŁ acei parametrii t/s dupĂŁ care sĂŁ te ghidezi și un litraj recomandat, chiar așa de mult poți ieși din indicațiile lor? Nu pĂŁțește nimic difuzorul dpdv mecanic dacĂŁ incinta nu e corespunzĂŁtoare? Sau mrg, trasĂŁ puțin de pĂŁr dacĂŁ Ăźnțelegi ce vreau sĂŁ zic.
Postul tĂŁu chiar nu l-am vĂŁzut cĂŁ altfel nu-mi scĂŁpa, sunt destul de activ de ceva vreme pe forum (poate chiar prea activ). Nici ca user nu te știu, ai postat folosind același cont? Un link dacĂŁ se poate din thread-ul respectiv? _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ionuutzuu a scris: | | Initial asta am crezut si eu dar apoi am gasit acest model si am dat edit la post. Daca are 1000W maxim nici 300W rms nu mai are ... Oricum se vede ca e micut de putere dupa dimensiunile incintei. |
Nu iti poti da seama din dimensiunile incintei puterea unui difuzor .Sunt alte variabile care vin luate in calcul acolo.
Difuzoarele JL w7 functioneaza in sealed de 50 de litrii si totusi au 1500 wrms rating.
Nu au absolut nici o legatura constantele.
Mai informeazate... |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

|
Trimis: Lun Apr 28, 2014 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
ionuutzuu, normal ca se tine cont de difuzor in proiectarea incintei...dar in niciun caz nu poti spune cati watti are un difuzor raportandu-te la dimensiunile incintei.
Recomandarile producatorului sunt si pe considerente de marketing. Iti dai seama ca nu o sa-ti recomande o incinta de 100L acordata la 25Hz pentru nici un difuzor desi poate asa ar suna cel mai bine. In ce portbagaj l-ai baga? Nu ma refer aici la cei ce sacrifica tot porbagajul pentru a scoate totul din acel difuzor, ma refer la marea majoritate, la segmentul de piata caruia i se adreseaza produsul. _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
Radoane
|
Trimis: Mar Apr 29, 2014 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Chiar sunt curios sa aflu nise detalii despre subwoofer....oricum daca subwoofer-u i de 1000w ma gandesc ca scoate cat de cat ceva...fata de asta pe care il am eu http://postimg.org/image/9cpiw356l/ si vreau sa stiu daca se merita 350 de lei pe ala sau pot sa gasesc unu mai bun in banii aia? |
|
| Sus |
|
 |
Radoane
|
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Vin Mai 02, 2014 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
400w, așa mai vii de acasĂŁ
Ai posibilitatea de a-l testa Ăźnainte pt o audiere Ăźnainte de achiziție? _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
Radoane
|
Trimis: Dum Mai 04, 2014 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai ce lam ascultat faza e ca la volum cat de cat mare imi vibreaza toata masina ) se pare ca va trebui sa imi schimb statia acuma ) fata de al meu asta i :X:X:X:X |
|
| Sus |
|
 |
|