|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dulearadu Pasionat
Data înscrierii: 14/Ian/2015 Mesaje: 133
|
Trimis: Mie Ian 14, 2015 8:11 pm Titlul subiectului: parere |
|
|
Salut M-am decis sa schimb toata linia audio la logan deoarece calitatea sunetului din fabrica este foarte foarte slaba , momentan am hu pioneer DEH-1600UBA,multumit de el pt boxele stock , acum vreau sa trec la difuzoare . m-am gandit sa pun pe fata hertz energy ESK 165L.5 ,si pe spate voi pune niste coaxiale mai slabute MTx pe 3 cai , vreau sa amplific difuzoarele fata cu hertz compact power HCP2 ,si as vrea sa il folosesc line out cu alt amplificator Jbl GTO 75.2 pt subwooferul GT5-1204BR,se poate face aceasta configuratie?
stiu ca playerul are 1 preut e dar voi folosii spliter sau in cel mai bun caz imi voi luat alt hu.
sau ar fi o solutie mai buna sa mi iau amplificator hertz compact power HCP4 , sa folosesc 3 canale .2 pentru difuzoarele fata si celelalte 2 canale in punte pt subwoofer. ce ma sfatuiti ? si ce parere aveti de aceasta configuratie?
am uitat sa precizez ca usile le-am antifonat deja |
|
| Sus |
|
 |
dulearadu Pasionat
|
Trimis: Mie Ian 14, 2015 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca aveti vreo sugestie cu un amplificator mai bun in aceeiasi bani ar fi ok . |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Joi Ian 15, 2015 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa folosesti sub atunci nu este util sa pui difuzoare in polita spate. Cel mult sa pui ceva pentru medii, insa frecventele din gama asta sunt directionale, astfel iti vor "trage" scena in spate. Ceea ce nu este ok.
Daca nu doresti un bass sa "zguduie" masina atunci 200W sunt suficienti pentru acesta.
HCP4 are 190w in punte, suficienti pentru a completa in zona de frecvente joase.
Daca stii ca vrei sa stie lumea cand intiri pe strada atunci iti trebuie @500W, ceea ce implica un amplificator mono, de preferat digital.
Despre ESK 165L.5 - am vazut pareri pozitive, insa nu te astepta la SQ adevarat. Cum de altfel nu vor putea oferii nici alte modele la banii astia.
Pentru semnal vei putea folosi un spliter, sau daca vei avea doua amplificatoare, preuot-ul de la unul din ele.
Vezi si la sh ca sunt cateva amplificatoare foarte bune in 3 sau 4 canale, gen DLS Ultimate, Helix Precision, Genesis..... _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
| Sus |
|
 |
dulearadu Pasionat
|
Trimis: Joi Ian 15, 2015 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dragos pe vechea masina am avut dieci fata/spate + subwooferul jbl + amplificatorul jbl 75.2 ,eram foarte multumit de tot.insa acum sunt nelamurit daca sa folosesc amplificatorul jbl pt subwoofer in linie cu altul pt cele 2 difuzoare hertz energy .sau sa mi iau amplificator cu 3-4 canale sa nu ma complic. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|