Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pareri Amplificator auto Akai IMP-8000

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
JeBeLe

Data înscrierii: 04/Iul/2012

MesajTrimis: Sâm Oct 11, 2014 3:12 pm    Titlul subiectului: Pareri Amplificator auto Akai IMP-8000 Răspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti despre acest amplificator? Pret? Specificatii? Merita sau nu?

http://www.elanko.ro/auto/amplificatoare-and-recivere-ro/amplificator-akai-imp-8000.html#content_block_description
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Sâm Oct 11, 2014 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe hartie da bine si pretul pt. amplif. nou nu e mare deloc, dar... chiar daca este o firma cu renume, Akai nu a prea avut treaba in domeniul asta mai deloc, ce e acum pe piata e doar o chinezarie ieftina pt. care eu nu as da bani. Acum e la moda la chinezi sa scoata produse noi sub denumirea unor firme de renume care au disparut de multi ani de pe piata.
Sus
JeBeLe

MesajTrimis: Sâm Oct 11, 2014 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tocmai... Imi este cam frica sa il cumpar sincer Very Happy
Sus
The_Audio_Dog
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Sâm Oct 11, 2014 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in ultima vreme cei de la akai au atacat piata audio low-cost si pt home-use cat si pentru auto asa ca e foarte posibil ca produsul sa fie original dar cu specificatii umflate pe hartie
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Sâm Oct 11, 2014 11:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am tv akai si e de cacat. Mergi omule pe o firma serioasa sh.
JeBeLe

MesajTrimis: Dum Oct 12, 2014 12:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci asta merge?
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/MAC-Audio/Micro-X/Micro-X-2000/
Sus
dB Master

Data înscrierii: 23/Mai/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 12, 2014 8:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Brandul Akai ca si Nakamichi au fost cumparate de o firma din Hong-kong din cate stiu cum si Telkefunken a fost cumparat de Artic Gaesti si Beko. Akai nu cred ca au facut vreodata scule pentru car audio, ei au excelat pe partea de home audio pana prin anii 199, daca nu ma insel.
Sus
dB Master

Data înscrierii: 23/Mai/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 12, 2014 8:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Brandul Akai ca si Nakamichi au fost cumparate de o firma din Hong-kong din cate stiu cum si Telkefunken a fost cumparat de Artic Gaesti si Beko. Akai nu cred ca au facut vreodata scule pentru car audio, ei au excelat pe partea de home audio pana prin anii 1992, daca nu ma insel.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum