Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pareri amplificator MAC Audio MPX 2500

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Johhny
Pasionat

Data înscrierii: 01/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Sep 12, 2007 8:59 pm    Titlul subiectului: pareri amplificator MAC Audio MPX 2500 Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa achizitionez un amplificator, nu-mi trebuie de putere mare si m-am gandit la acesta. Vreau niste pareri, daca i-si merita banii. Vreau sa pun pe el doar un singur subwoofer si atat, nu am ales inca unul. Vreau sa iau statia intai.. Ma gandesc ca fin mai mica nu o sa am nevoie de condesator..
Dati niste pareri care va pricepeti... Mersi ! Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Sep 12, 2007 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la bani lui e ok isi face treaba. am auzit ceva amplificatoare mac si sunt ok. de condensator depinde de masina de alternator ,de instalatia electirca, dar cred ca la majoritatea merge fara oricum ca idee nu strica daca o sa poti pe viitor
Sus
Johhny
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 12, 2007 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma condesatorul ce treaba are ? Si daca nu folosesc kit de cabluri special are ceva? Ca eu am zis sa nu mai dau bani si pe cabluri, i-mi fac eu.
Si recomandati-mi un subwoofer cu dimensiuni mai reduse, ceva care sa intre dupa bancheta la o dacie papuc (cine a vazut stie ca e spatiu mai mic acolo). La subwoofer ma intereseaza numa bass-ul, Vreau ceva cu bass puternic.
Sus
purebass
Pasionat

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Sep 12, 2007 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

condensatoru protejeaza bateria si daca sistemu este puternic, alternatoru masinii nu ar mai putea sa faca fata si ar cam incepe fluctueze intensitatea iluminarii.
Sus
Johhny
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 13, 2007 12:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar stie cineva vreun subwoofer cu specificatiile spuse mai sus ?
Sus
Johhny
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 13, 2007 8:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la ultra mi-am luat un amplificator magnat ultra 2000. http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Ultra/Ultra_2000/
Pret mai accesibil si din cate am auzit este model mai nou, si mai bun, numa ca puterea este putin mai mica.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Sep 13, 2007 9:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai grija cu conectica. o fi el mic, dar necesita un cablaj cat de cat decent. macar de 8mm2. nu te apuca de cabluri 220 sau mai stiu eu ce improvizatii. si siguranta de 20A sa nu lipseasca la plecarea + de la baterie.
Sus
tocicristi1

Data înscrierii: 11/Feb/2007
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Oct 02, 2007 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

despre mpx 2500 pot spune ca e slabut dpdv calitativ. dupa 4-5 min de dat in el, intra in protectie. si subul e unul potrivit pt el (mp tube 30) - parca asa ii zice.
tud.
Priceput

Data înscrierii: 23/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Oct 02, 2007 8:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu dece iti intra tie in protectie... eu l-am folosit si 2 ore continuu tot pe acelasi subwofer si nu mi-a intrat niciodata in protectie...e adevarat..se incinge tare rau..dar nu a intrat in protectie
Sus
tocicristi1

Data înscrierii: 11/Feb/2007
Locație: galati

MesajTrimis: Mie Oct 03, 2007 8:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu as vrea sa stiu motivul... as inlatura cauza si ascult si eu muzica asa cum vreau. Smile
deliric2007
Pasionat

Data înscrierii: 27/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Oct 29, 2007 10:53 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

am avut eu statia asta acum 2 luni merita toti banii... crede'ma daca ai un sw de 300-400w rms tine cu cel de 240 care e la set intra in protectie la volum maxim si facea ca toti dracii...
eu am avut un sw de 400rms si un condensator de 1F si facea fata singura problema pe care am avut'o a fost ca se incalzea foarte tare si repede pana cand i'am pus 4 ventilatoare de sursa si s'a rezolvat...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum