| |
| Autor |
Mesaj |
hannibal2007lecter
Data înscrierii: 12/Iun/2009 Mesaje: 37 Locație: bacau
|
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Iun 13, 2009 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
configuratia e naspa
mai bine spune ce buget ai ... si cam ce ai vrea , iar aici nu ma refer la ce vrei sa cumperi... ci la ce ai vrea de la sunet . preferabil sa nu incepi cu .. nu vreau sa se auda tare, vreau sa se auda incet dar bine... vreau un bass clar dar sa se auda tare, ca eu unul m-am saturat de explicatiile astea non-sens
puterea nu inseamna totul, daca se aude tare asta nu inseamna ca nu se aude si clar, mai intai ne spui bugetul, iti configuram un sistem, iar restul tine de reglaje .
salut |
|
| Sus |
|
 |
hannibal2007lecter
|
Trimis: Sâm Iun 13, 2009 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pigoo a scris: | configuratia e naspa
mai bine spune ce buget ai ... si cam ce ai vrea , iar aici nu ma refer la ce vrei sa cumperi... ci la ce ai vrea de la sunet . preferabil sa nu incepi cu .. nu vreau sa se auda tare, vreau sa se auda incet dar bine... vreau un bass clar dar sa se auda tare, ca eu unul m-am saturat de explicatiile astea non-sens
puterea nu inseamna totul, daca se aude tare asta nu inseamna ca nu se aude si clar, mai intai ne spui bugetul, iti configuram un sistem, iar restul tine de reglaje .
salut |
Ceva care sa ``duduie masina`` pret in jur de 1500 lei in afara de HU |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Iun 13, 2009 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
pioneeru asta pt ca nu are iesiri RCA (cel putin nu scrie nici pe situ oficial nici pe be-loud) , si deci pt a conecta amplificator/ aplificatoare la el ai nevoie di de adaptor Hi-Low.
in privinta asta ar fi bine sa ii intrebi pe baietii de la be-loud ( prin telefon) cum sta treaba in ceea ce priveste RCA-urile.
de asemenea iti pot spune ca wooferul ala de la magnat e slab din toate punctele de vedere.
de asemenea decat sa dai 1000 lei pe amplificatorul ala poti cumpara cam in aceeasi bani 2 amplificatoare, unu pe 4 canale pt difuzoare si unu mono pt woofer (woofer care sa fie in 2 ohmi pt a stoarce mai multa puter) _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
hannibal2007lecter
|
Trimis: Sâm Iun 13, 2009 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poate sa imi faca cineva va rog o configuratie in banii astia(care sa includa cabluri etc) te rog..raman dator .... 1500 lei buget |
|
| Sus |
|
 |
hannibal2007lecter
|
Trimis: Sâm Iun 13, 2009 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| hannibal2007lecter a scris: | | poate sa imi faca cineva va rog o configuratie in banii astia(care sa includa cabluri etc) te rog..raman dator .... 1500 lei buget |
nimeni ? |
|
| Sus |
|
 |
hannibal2007lecter
|
Trimis: Dum Iun 14, 2009 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
| hannibal2007lecter a scris: | | hannibal2007lecter a scris: | | poate sa imi faca cineva va rog o configuratie in banii astia(care sa includa cabluri etc) te rog..raman dator .... 1500 lei buget |
nimeni ? |
|
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
hannibal2007lecter
|
Trimis: Dum Iun 14, 2009 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
e ok,dar dif fata le pun direct pe HU ,si doar sub-ul pe amp ?
Nu trebuie sa fie sub-ul putin puternic decat amp ?
La Sub imi da si incinta sau o fac eu ? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Iun 14, 2009 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
incinta va trebui sa faci rost de la cineva care se pricepe...
sau daca le ai in 'alde "mobilierului" , cumperi doar proiect si asamblezi tu "puzzle-ul"
difuzoarele le pui direct pe player, subwooferul pe amplificator in punte.
din punctul meu de vedere, amplificatorul trebuie sa fie mai puternic decat difuzorul , cu cel putin 10% . nu il vei arde, asta tine si de reglaje. |
|
| Sus |
|
 |
hannibal2007lecter
|
Trimis: Dum Iun 14, 2009 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pigoo a scris: | incinta va trebui sa faci rost de la cineva care se pricepe...
sau daca le ai in 'alde "mobilierului" , cumperi doar proiect si asamblezi tu "puzzle-ul"
difuzoarele le pui direct pe player, subwooferul pe amplificator in punte.
din punctul meu de vedere, amplificatorul trebuie sa fie mai puternic decat difuzorul , cu cel putin 10% . nu il vei arde, asta tine si de reglaje. |
in punte ce inseamna ? amandoua iesirile pe aceeasi boxa in serie sau in paralel ?
Nu e mai convenabil sa iau un sub gata facut ? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Iun 14, 2009 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuze, acum am vazut ca subwooferul este dvc 2x4ohm iar amplificatorul nu suporta decat 4ohm minim in punte. va trebui sa ma uit dupa altceva. raspund mai pe seara.
| Citat: | | Nu e mai convenabil sa iau un sub gata facut ? |
nu |
|
| Sus |
|
 |
hannibal2007lecter
|
|
| Sus |
|
 |
bobanu Pasionat
Data înscrierii: 26/Aug/2008 Mesaje: 71 Locație: Medias
|
Trimis: Lun Iun 15, 2009 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca vrei neaparat subul acela atunci cauta un amplificator care sa aiba in jur de 400-500W in 2 ohmi sau si mai mult |
|
| Sus |
|
 |
hannibal2007lecter
|
|
| Sus |
|
 |
|