|
|
|
Autor |
Mesaj |
bandit Priceput
Data înscrierii: 10/Iul/2007 Mesaje: 640
|
|
Sus |
|
 |
Wizard Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 98 Locație: Arad
|
Trimis: Dum Aug 19, 2007 12:38 am Titlul subiectului: |
|
|
pot sa-ti spun ca aceasta configuratie este ok,eu o am pe logan,si se aud super, tinand cont , ca gama coustic estte facuta de la cei de la MTX , deci eu zic ca poti sa mergi cu incredere pe aceasta configuratie  _________________ Logan cu Volan  |
|
Sus |
|
 |
razvanypo
Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 18 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 20, 2007 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
tocmai am achizitionat si eu o pereche de coustic pt fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX653/ care sunt de 16,5 si se aud beton vreau sa zic ca mai am un prieten care are pe fata alpine dar nu se aude la fel ca la mine este diferenta de bass bineinteles asta daca le montezi cu inele MDF. mai ales am vazut ca tu vrei sa pui sistem pe fata, ti le recomand fara probleme iar pretul este foarte acceptabil in raport cu calitatea,bafta _________________ razvan |
|
Sus |
|
 |
restea vlad Pasionat
Data înscrierii: 17/Mai/2007 Mesaje: 96
|
Trimis: Mar Aug 21, 2007 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am pe spate cx 803 si sunt amplificate de un signat rock 2(2x50rms) si se aud beton,deci cred ca si cx 653 ar trebui sa mearga la fel de bine |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|