|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
Trimis: Lun Mar 26, 2007 3:34 am Titlul subiectului: pareri despre magnat (VLAD) |
|
|
vlad :
-dupa cate am aflat eu u ai avut ceva aplificatoare din seria magnat rx
-sunt chear asa de proste sau au fost pe mana unor posesori nepriceputi sa regleze statia ?
-acuma ateva luni se plangea o persona ca nu ii suna basul cum trebuie cu rx 44 si gto 1202d, dupa recomandarile mele a facut o incinta de 100l acordata la 35 hz si este super multumit de cum se aude combinatia
-eu am impresia ca noi am facut o reclama proasta acestor amplificatoare din seria rx comparandu-le cu alte aplificatoare dintr-o alta gama de pret si automat sunt clasate mai sus ca performanta
-pana acuma 3 zile am studiat ca nu am avut carnet , acuma trebuie sa stiu ce sa bag in masina ( am o dacie dar o schimb cat mai curand )
-multumesc |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Mar 26, 2007 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
1202*u nu are nevoie de asa incinta mare... cea de 50-55l recomandata de producator cred ca e combinatia perfecta.
eu il am in incinta de 55l acordata la 34hz si suna bine.
chiar ce defecte concrete a-ti intalnit la seria RX ? |
|
| Sus |
|
 |
andreimar Pasionat
Data înscrierii: 08/Sep/2006 Mesaje: 64
|
Trimis: Lun Mar 26, 2007 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
RX-ul nu "taie" la fel de bine ca alte statii frecventele joase. O&G are dreptate, 1202D nu e un difuzor care sa aibe nevoie de 100L, suna foarte corect in sealed si da ceva SPL in reflex-ul specificat pe stie-ul Harman. Dar pentru acest dif, RX-ul e foarte bun, nu vreau vre-un focal sau helix sa faca diferente prea mari in ceea ce priveste amplificarea.
sa stii ca am si alte lucruri mai bune de facut decat sa-ti rescriu mesajul. te rog pe viitor renunta la majuscule. Asus |
|
| Sus |
|
 |
ando Pasionat
Data înscrierii: 20/Ian/2007 Mesaje: 105 Locație: Suceava
|
Trimis: Vin Apr 06, 2007 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si totusi, are seria Rx probleme sau nu?
Ma refer mai mult la rx mono care este mai atractiv. Este cineva pe forum care a facut ceva teste? _________________ Pioneer & BMW_addict |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|