Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

pareri despre trei modele de mp3 URGENT....

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
cumnatu
Pasionat

Data înscrierii: 01/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 11:31 am    Titlul subiectului: pareri despre trei modele de mp3 URGENT.... Răspunde cu citat (quote)

Salut ...
Modelele in cauza sunt :Alpine CDA 9854R , CDA 9857R si Pioneer DEH-P6800MP.
CDA9857R il iau in calcul doar pt pre-out de 4v (este chiar asa de mare performanta intre 2vsi 4v incat sa merite diferenta de bani)
DEH -P6800MP pentru procesarea sunetului dar nu vad in specificatii nimi ce cautare repida (are si el un fel de cautare sau ceva similar sau pt a ajunge la melodia dorita dintr un anumit folder trebuie sa strabat alte n melodi?)
Vreau si eu un clasament cu aceste trei modele (avantaje si dezavantaje)
Multumesc mult ..... astept raspunsuri (urgent)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cumnatu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Au mai aparut in calcul Panasonic CQ-C7303N si Alpine CDA 9851R (model 2005)
Merci ... sfaturi
Sus
cumnatu
Pasionat

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ma poate ajuta nimeni cu cateva pareri?????????? ...nu cred ca cer prea mult..
Multumesc anticipat!
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 4:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Panasonic CQ-C7303N am eu, despre el pot sa-ti dau detalii, despre restul HU-urilor, probabil altii forumisti.
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cauta 9853 sau 9855 si nu vei fi dezamagit.
98567 e cu mult sub amandoua.

ps: scrie si tu la ce vrei sa le folosesti ? ce sistem ai ...
Sus
cumnatu
Pasionat

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

momentan am un mp3 alpine CDA9826 un amplif infinity REF 7541a un sub pioneer 306 DVC (care va fi schimbat cu un infinity kappa perfect 12.1)si pe fata urmeaza un sistem amplificat infinity REF 6510cs. Pleyerul il schimb pt ca are o singura iesire RCA si este incomod pt o statie pe 4 canale si in plus mi sa oferit 5mil pe el (o oferta care nu o pot refuza).
Momentan inclin spre pioneer DEH-P6800MP datorita raportului bun calitate/pret (desi ma deranjaza f putin fata care nu este motorizata).
Daca aveti pareri si despre celelalta modele ... orice sfat bun e bine venit.
Merci....
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 01, 2006 9:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

norocosule:P ... eu ma "chinui" sa dau un 9827 cu 3.5 mil.
in legatura cu V de pe iesirile neamplificate ... nu e mare diferenta intre 4V si 2V. am folosit un alpine 9827 cu 4V pe iesire si acum am un panasonic cu 2V pe iesire ... iar diferenta nu prea e ca putere.
Sus
cumnatu
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 02, 2006 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut Andrei ... am vazut anuntul tau pe "bursa" si la inceput sincer chiar am fost tentat tocmai pt acele 3 preouturi de 4v dar apoi am zis ca daca tot am ocazia sa il schimb sa o fac cu ceva mai performant cu mai multe reglaje si setari pe care le ofera noile modele
Bafta multa la vanzarea lui 9827 ...pentru cineva fara prea mari pretentii face toti banii (350 ron este un pret bun zic eu ... am sa dau "sfoara in tara" printre prietenii mei care nu frecventeaza acest site).
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum