Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pareri Dif+Amp+Sub pentru Pioneer DEH-1300MP

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
soldier896

Data înscrierii: 19/Sep/2011

MesajTrimis: Lun Sep 19, 2011 3:59 pm    Titlul subiectului: Pareri Dif+Amp+Sub pentru Pioneer DEH-1300MP Răspunde cu citat (quote)

As dori pareri in legatura cu niste difuzoare+amplificator+subwoofer pentru un CD Player Pioneer DEH-1300MP.
Ma intereseaza in principal calitatea sunetului si nu galagia (nu vreau sa se auda tare dar sa gajaie sau orice in genul acesta).
Va multumesc anticipat.

DaniD

Data înscrierii: 01/Dec/2009
Locație: Satu Mare

MesajTrimis: Mar Sep 20, 2011 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut

Ai achizitionat deja playerul? Daca nu, mai cauta. Chiar si printre cele entry level sunt unele cu mai multe setari ca asta. Nu-i poti face nici o setare, deci nu va suna mai bine ca cel de acum.
Banuiesc ca nu dispui de prea multi bani daca ai dat ca exemplu acest player, asa ca pe aceeasi principiu sa-ti alegi si difuzoarele. Un sistem de 16.5cm in usa din fata, eventual un coaxial de 16.5 in spate si in functie de cati bani dispui un basspack in portbagaj. Ma gandesc ca cel mai ieftin cu un basspack la promotie vei iesi, nicidecum daca le cumperi separat.
Da si tu mai multe detalii despre masina si buget.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
soldier896

Data înscrierii: 19/Sep/2011

MesajTrimis: Mie Sep 21, 2011 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DaniD a scris:
Salut

Ai achizitionat deja playerul? Daca nu, mai cauta. Chiar si printre cele entry level sunt unele cu mai multe setari ca asta. Nu-i poti face nici o setare, deci nu va suna mai bine ca cel de acum.
Banuiesc ca nu dispui de prea multi bani daca ai dat ca exemplu acest player, asa ca pe aceeasi principiu sa-ti alegi si difuzoarele. Un sistem de 16.5cm in usa din fata, eventual un coaxial de 16.5 in spate si in functie de cati bani dispui un basspack in portbagaj. Ma gandesc ca cel mai ieftin cu un basspack la promotie vei iesi, nicidecum daca le cumperi separat.
Da si tu mai multe detalii despre masina si buget.

Da,am achizitionat deja playerul. Bugetul este undeva in jur de maxim 700-800Ron.

Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Sep 21, 2011 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de gajait iti poate gajai si cu "scule" de 5000ron....

totul tine de setari , si aici nu ma refer la eq bass boost loudness etc... ci la hpf si corelatia intre source level si volume. trebuie sa stii cat sa urci volumul, are si el o limita... nu poti invarti de knob la maxim ca dj-u .

si din moment ce tu n-ai pretentia sa amplifici difuzoarele care ti le vei lua..... atunci sa te astepti la gajaieli din partea playerului tau care poate doar 20-22w rms . nu te arunca la boxe cu zeci de w, cauta ceva de maxim 50w rms .

la bugetul tau alocat nu poti gasi niciun kit de bas care sa sune bine fara o incinta custom . toate incintele care vin "de fabrica" sunt facute sa ocupe cat mai putin spatiu si sa bubuie cat mai tare (acordaj 45-60hz).

parerea mea... de banii care ii ai ia un sistem decent pe 2 cai la 300ron si un amplificator minim 2x60w si ala sa nu fie blaupunkt, sony, magnat, pyle, crunch, jbl, mac, renegade, mtx sau west coast . la fel si la boxe, evita firmele astea si orienteaza-te catre urmatoarele firme: dls, focal, helix, jl ... eventual alpine, pioneer, ground zero . ar mai fi si kenwood, kicker, mb quart... care nu sunt nici grozavii nici petarde .

Ultima modificare efectuată de către Pigoo la Mie Sep 21, 2011 11:08 am, modificat de 1 dată în total
Sus
DaniD

Data înscrierii: 01/Dec/2009
Locație: Satu Mare

MesajTrimis: Mie Sep 21, 2011 9:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@pigoo: se simte pe fiecare post al tau ca vorbeste experienta din tine si vrei sa faci bine omului, dar si acum cu cele excluse de tine ai cam dat un shoot in coor la bugetul lui. Ai exclus foarte multi producatori care au produse la preturi bune. Cred ca degeaba isi cumpara un dif mai performant pana cand v-a primi semnal de la acest player. Nu-i asa? Pe de alta parte, nu cred ca-si va da seama din sunetul pe care-l va scoate basspack-ul ca-i la 100hz sau la 45hz din moment ce nu a auzit un sistem bine gandit si antifonat. Toate astea nu le zic din experienta ci din ce am citit aici pe forum, corecteaza-ma daca nu zic bine.at. Toate astea nu le zic din experienta ci din ce am citit aici pe forum, corecteaza-ma daca nu zic bine.
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Sep 21, 2011 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am reformulat un pic postul anterior, adica am lasat niste spatii intre idei si am subliniat si boldat ce era mai important .

ideea e ca ascultandu-mi sfatul si luandul in considerare.... pe viitor cand va mai invata cate ceva , va realiza ca nu mai e nevoie sa faca anumite upgrade-uri .
Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Sep 22, 2011 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

foarte adevarat ce ti-a mentionat pigoo, si ar fi bine sa iei in calcul.

Vin cu niste completari: depinde ce ai de gand cu masina. Daca vrei incet incet sa construiesti ceva muzica pe ea, orienteaza-te spre ceva bun, nu ce-i mai ieftin, fiindca vei pierde timp si bani; tot timpul vei vrea sa schimbi ceva si tot timpul vei fi nemultumit.

Mentionez intai sa iti iei niste difuzoare sistem, iar astea sa fie peste 400ron. Parerea mea este ca nu gasesti ceva care sa sune bine sub banii astia. Apoi neaparat amplificare pt ele. Aici te poti uita si pe la bursa(sh). Trebuie sa ai in vedere si insonorizarea usilor din fata(te costa undeva la 300ron ambele usi), iar boxele din spate poti sa si uiti de ele. In materie de subwoofer, nu ti-as recomanda nimic sub pioneer TS-W309S4. Neaparat sa ai in vedere si schimbarea playerului pe viitor fiindca degeaba ai scule bune daca acestea nu au un semnal clar si controlat, acesta trebuie sa fie neaparat cu filtru hpf, lpf, control subwoofer frecventa, si iesiri pe 4V.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum