Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pareri FOCAL 165 A3
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
eVo_Lazu
Priceput

Data înscrierii: 01/Apr/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Mai 04, 2011 10:14 pm    Titlul subiectului: Pareri FOCAL 165 A3 Răspunde cu citat (quote)

salutare tuturor pasionatilor,
vreau sa schimb difuzoarele din portierele fata,
m-am gandit decat la un anumit sitem,mi-a facut mie cu ochiu si mi so pus pata pe el... Embarassed
==>>>> http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Sisteme/Access_165_A3/
astept parerile voastre legate de acest sistem
ps:se poate gasi ceva mai bun in bani astia?

costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Mie Mai 04, 2011 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alege un sistem cu o sensibilitate mai mare deoarece ai spl ul
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007

MesajTrimis: Joi Mai 05, 2011 11:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costy_suceava a scris:
alege un sistem cu o sensibilitate mai mare deoarece ai spl ul

Nu are nici o treaba ce spui tu acolo.

Sunt niste difuri marca focal, o firma care se respecta. Cat despre 3 cai la pretul asta cred ca vor fi foarte ok.

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Mai 05, 2011 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si le vei folosi activ sau cu filtrul?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
eVo_Lazu
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 05, 2011 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:
Si le vei folosi activ sau cu filtrul?

cu filtru Very Happy

ps:s-au achizitionat si sunt foarte multumit de ele Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007

MesajTrimis: Vin Mai 06, 2011 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa le stapanesti sanatos, asteptam berea Smile)
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Mai 06, 2011 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa le asculti cu placere. Poate ne intalnim sa facem o auditie.
eVo_Lazu
Priceput

MesajTrimis: Vin Mai 06, 2011 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gigi_kent86 a scris:
Sa le asculti cu placere. Poate ne intalnim sa facem o auditie.

multumesc multumesc.
Ps:oricand! Very HappyVery HappyVery Happy

retetenet

Data înscrierii: 09/Mai/2011

MesajTrimis: Lun Mai 09, 2011 11:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte interesant. multumesc

Retete culinare
Sus
ludovicbmw1
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010
Locație: slobozia

MesajTrimis: Mar Mai 10, 2011 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am avut aceleasi difuri ... mie mi-au placut mult cum se auzeau , dar le avea amplificate separat si puse cate un set pe usa, filtru activ ... mi s-a parut foarte bune pentru pretul lor ...
eVo_Lazu
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 10, 2011 1:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ludovicbmw1 a scris:
am avut aceleasi difuri ... mie mi-au placut mult cum se auzeau , dar le avea amplificate separat si puse cate un set pe usa, filtru activ ... mi s-a parut foarte bune pentru pretul lor ...

adica le foloseai active,nu pe fitrul lor?
raport calitate/pret sunt extraordinare,merita fiecare banut

ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 10, 2011 6:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da fiecare.... mid basul amplificat separat de medii si tweetere toate erau trecute printr-un procesor de sunet... asa le aveam eu puse si se auzeau foarte bine insa am schimbat pentru ca am cumparat 18spl de la GZ si ramaneau in urma, nu faceau fata ( erau acoperite de bas)
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Joi Mai 12, 2011 3:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ludovicbmw1 a scris:
da fiecare.... mid basul amplificat separat de medii si tweetere toate erau trecute printr-un procesor de sunet... asa le aveam eu puse si se auzeau foarte bine insa am schimbat pentru ca am cumparat 18spl de la GZ si ramaneau in urma, nu faceau fata ( erau acoperite de bas)
sunt curios cand o sa reusesti sa gasesti ceva sa tina pasul cu cutia care o ai in portbagaj Laughing
ludovicbmw1
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 12, 2011 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
ludovicbmw1 a scris:
sunt curios cand o sa reusesti sa gasesti ceva sa tina pasul cu cutia care o ai in portbagaj Laughing

providius, te invit sa te urci in masina mea si ai sa vezi ca tine bine de tot...4 difuri ,cate 2 pe usa de la gz de 20cm de competitie si tweetere la fel de competitietot de la GZ...chiar tin pasul ...

providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Vin Mai 13, 2011 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am o placere deosebita de a asculta cat mai multe masini pot cu orice ocazie,nu vreau sa fiu critic sau sa comentez de sistemele celorlalti,fiecare face ce poate si ce doreste cu sistemul lui,sincer eu sunt curios de combinatia pe care o ai tu acolo(si eu am visat mult la 2x20 pe usi ,chiar si la 2x18.5,am ramas momentan la 1x20)trebuie sa recunosc ca sunt putin sceptic dar voi vedea cand o sa am ocazia Laughing Laughing Laughing
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum