| |
| Autor |
Mesaj |
mobyone
Data înscrierii: 11/Mar/2008 Mesaje: 20 Locație: Bacau
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 11:46 am Titlul subiectului: Pareri Focal (claritate) |
|
|
Salut,
De ceva timp caut sa imi achititionez o linie audio pentru masina(skoda o1), dupa ce m-am uitat la majoritatea difuzoarelor prezentate pe acest site, m-am oprit la Focal gama polyglass. Preturile sunt destul de mari, comparativ cu alte difuzoare, dar cum am fost sfatuit de mai multa lume "daca vrei ceva bun platesti''.
Achizitia difuzoarelor pentru portierele din fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Polyglass_165_V1/ va fi primul pas, pasul 2 va fi un Head unit, m-am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DB179RGMP/ (am fost sfatuit de mai multi sa caut ceva mai scump, problema este ca este singurul HU care mi-a placut ca design prin simplitatea lui,mergand foarte bine cu bordul masinii, acesta fiind tot simplutz si mai ales prin faptul ca iluminarea butoanelor si a displayului este identica cu iluminarea bordului si a butoanelor masinii) asa ca inca sunt in cautari.
De la aceasta linie audio as dori mai mult calitate decat putere de aceea intrebarea mea este daca alegerea facuta (Focal) este una buna
Va multumesc si astept pareri.
I |
|
| Sus |
|
 |
adi_opel
Data înscrierii: 07/Mar/2008 Mesaje: 34 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am exact boxele la cere te gandesti de aproximativ 2 luni si abia de cateva zile amplificate cu Un Rockford Foasgate Punch 3002 (cumparat la o ocazie de 150 Euro ). Si toate astea pe playerul stock cu care vine opel Astra H. Se aud bine cu un bas profund, tweeterele sunt putin cam tipatoare desi le-am setat pe zero din crossovere, dar acum dupa amplificarea sistemului se aud mai ok. Per total le recomand mai ales ca schimbi playerul.
Daca vrei claritate playerul ar trebuii sa fie pe primul loc in prioritati apoi insonorizarea portierelor si abia apoi sistemul de difuzoare.
Daca ramai pe FOCAL Polyglass V1 ar trebuii sa iei in considerare si amplificarea si mai ales insonorizarea usilor
In aceeasi bani cu Focal Polyglass mai ai cateva optiuni care ar fi bune asa ca depinde doar de gusturile tale ce alegi.
Eu as face asa: as incepe cu inceputul si anume playerul iar apoi as testa mai multe variante de difuzoare si as cumpara ce mi-a placut mai mult. |
|
| Sus |
|
 |
muntos Pasionat
Data înscrierii: 10/Feb/2007 Mesaje: 112
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vezi ca sunt cateva playere mai bune (si mai scumpe) la care poti seta iluminarea tastelor si display-ului, inclusiv tot felul de nuante de verde  |
|
| Sus |
|
 |
mobyone
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 1:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru raspuns
Voi ramane la decizia mea in ceea ce priveste difuzoarele am mai intrebat pe unu pe altu, si mi-au spus ca sunt foarte bune.
Despre player cu parere de rau aveti dreptate, am gasit(cred) ceva care sa fie mai bun http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P5900MP/ are display si iluminare in mai multe culori si calitativ ar trebui sa fie mai bun.
Amplificarea, difuzoarele din spate(cred ca sunt cam inutile in medie cred ca odata pe saptamana merge cineva pe bancheta din spate) vor urma in functie de bani.
Insonorizarea m-ar interesa foarte mult, aku nu stiu exact in ce consta.Am sa caut pe forum mai multe detalii sa ma informez. |
|
| Sus |
|
 |
mobyone
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 1:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc, am gasit ceva, l-am atasat la postul de mai sus |
|
| Sus |
|
 |
muntos Pasionat
Data înscrierii: 10/Feb/2007 Mesaje: 112
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da 5900MP am avut eu si am fost foarte multumit de el. ar mai fi si de la Alpine si Clarion 2-3 modele. Acum depinde ce marca preferi... |
|
| Sus |
|
 |
adi_opel
Data înscrierii: 07/Mar/2008 Mesaje: 34 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mobyone a scris: | Amplificarea, difuzoarele din spate(cred ca sunt cam inutile in medie cred ca odata pe saptamana merge cineva pe bancheta din spate) vor urma in functie de bani.
|
pai nici nu m-am referit la amplificarea boxelor spate eu le-am anulat din fader de tot mi se par complet inutile.
Ai sa fii multumit cu Polyglass ai sa vezi dar abia dupa ce le aplifici si insonorizezi bine de tot portierele ai sa fii multumit deplin. |
|
| Sus |
|
 |
|