|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
basti77
Data înscrierii: 07/Mar/2007 Mesaje: 39 Locație: ploiesti
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 12:21 am Titlul subiectului: Pareri Helix |
|
|
| Se merita pentru ca s ape pui fara amplificare ? Cum este fidelitatea ? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 9:27 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am auzit din gama Esprit modelul de 16.5cm intr-un seat leon.
se auzea frumos, destul de tare, dinamica buna, dar era amplificat.
acum si pe player merg, dar o sa se auda mai incet, avand in vedere ca din cei 60W RMS pe care ii are tu o sa i dai undeva la 20W din player. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
foarte buna
am facut multe probe pana sa aleg configuratia finala la dacia logan...si rezultatul a fost helix competition full active
daca ai drum in buc poti sa imi dai un pm pentru a-mi asculta masina . _________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
e durere cu finalii aia din playere,o mica privire pe datasheetul integhratului si va va taia toata pofta de a mai avea pretentii de la asa
in special graficul thd/putere/frecventa
Daca mai adaugam si faptul ca radiatorul este subdimensionat si finalii sunt in clasa B,iac,cah
Parerea mea e ca amplificare se merita pe orice difuzoare,dar investitia se va face cu socoteala,nu se pune amp de 10 mil pe difuri de 2
se va gasi ceva sh de putere mai mica ieftin _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca la orice alte difuzoare, doar gama entry level e gandita pentru player si suna decent, tinand cont de nivel insa.
Pentru Esprit sau peste e necesara amplificarea, altfel nu merita banii dati pe ele.
Daca vrei sa le auzi poti veni la noi la sediu, avem si DB si Esprit si le poti auzi pe player sau amplificare. Eu zic ca sunt foarte bune. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|