|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bobanu Pasionat
Data înscrierii: 26/Aug/2008 Mesaje: 71 Locație: Medias
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 9:23 pm Titlul subiectului: pareri jbl C608GTI Mkii |
|
|
| cum vi se pare acest model de la JBL si anume C608GTI Mkii, vreau sa pun 2 sisteme de acest fel intr-o skoda octavia 2. Coboara bine in frecventa si rezista la puterea specificata? |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Vin Dec 04, 2009 5:14 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am aceste difuzoare insa din pacate nu le am in usi
de rezistat rezista la cat spun ei fara probleme !
de coborat coboara bine ... cel putin eu le am sub luneta si coboara destul de jos
au excursia destul de mare pentru niste mid-woofere  _________________ BMW E90
Genesis Profile 2 Ultra x2
logic 7 200mm woofers
inca lucram ! |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Dec 04, 2009 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
am avut placerea sa ascult 2 sisteme deastea puse pe usile din fata, deci 2 mid-basi/usa , si sunau peste asteptarile mele, bas din plin... jur ca daca aveam asa ceva pe masina nu mi-as mai fi pus subwoofer, coboara lejer pana la 30hz , baiatul avea hpf pus la 25hz pe ele si un amplificator jbl 4x100w care ducea boxele aproape de maxim, adica ar mai fi mers ceva putere de rezerva .
in principiu sunt bune.... dar n-as da 2200 ron pe 2 sisteme, mai degraba as lua doar un sistem... si as baga restul banilor in amplificare si insonorizare, fara astea doua nu faci nimic . |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|