|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
salty
Data înscrierii: 18/Noi/2014 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Noi 18, 2014 5:33 am Titlul subiectului: Pareri: Kenwood KMM-BT34 sau Alpine UTE-72BT |
|
|
Salut tuturor,
Ma aflu in fata unei alegeri destul de greu de facut intre cele doua modele si tocmai de aceea ii rog pe cei care au experienta cu modelele/marcile respective sa-si dea argumentat cu parerea si sa spuna care ar fi cea mai buna alegere. Diferenta de pret nu este relevanta.
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/UTE-72BT-/
si
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KMM-BT34/
Unul din cele doua modele urmeaza sa inlocuiasca un HU Alpine care se aude mai mult decat rezonabil cu boxe Infinity. Boxele nu se inlocuiesc
In principiu as merge pe Alpine, care a facut pereche buna cu boxele pana acum, dar lipsa de suport pentru flac, este un minus. Pe de apta parte am auzit numai lucruri bune despre Kenwood (sunet, fiabilitate), dar nu stiu daca face pereche buna cu Infinity-urile.
Pretentiile mele legate de sunet sunt medii, vreau doar un HU fiabil (Alpine-ul care pleaca merge apoape perfect de mai bine de 10 ani), sa nu-mi faca probleme (conexiune BT, operare usoara) si sa aiba iluminare pe culoarea rosie
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si pentru ajutor! |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Mar Noi 18, 2014 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
alpine e f bun pe medii
nu stiu greu de ales..daca vrei musai flac mergi pe kenwood daca nu alpine _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Noi 18, 2014 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alecspc a scris: | alpine e f bun pe medii
|
Cred ca se referea defapt la gradul pretentiei nu la frecvente ))
Daca ai avut Alpine de peste 10 ani de zile e clar ca ai avut un model care e cu mult peste cele noi. Ce serie era, mai exact ?
Conexiunea BT este o tampenie deoarece procesarea sunetului se face in device-ul care-ti trimite semnal BT in telefon, nicidecum in player asa cum cred cate unii. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
| Sus |
|
 |
salty
|
Trimis: Mie Noi 19, 2014 3:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Intr-adevar este o alegere dificila... ca mai toate alegerile
@alecspc: m-am gandit ca lipsa suportului pentru flac nu este chiar atat de tragica pentru ca AUX-ul este frontal si merge direct din MP3 player care stie flac
@VanIIa: Nu stiu exact ce model este, ma uit maine si-ti spun. Oricum merge fara probleme inafara de momentele rare cand nu vrea sa scuipe CD-ul complet. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Mie Noi 19, 2014 4:07 am Titlul subiectului: |
|
|
totusi..daca ai un alpine de 10 ani sigur tre sa fie un alpine pur sange, nu panasoanice cu sigla alpine cum sunt astea din ziua azi. asadar de ce nu ramai cu modelul pe care il detii deja? zi-ne ce model ai..poate o fi vreo super scula si u nu stii asta. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
salty
|
Trimis: Vin Noi 21, 2014 5:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Cateodata este bine sa amani un pic o decizie. Surprinzator astazi cand am fost sa-l cumpar, am avut marea surpriza sa-l gasesc la pret de Black Friday, redus cu 26% . Chiar nu-mi inchipuiam ca este o categorie la care sa se faca reduceri, mai ales ca in general preturile nu variaza deloc pe parcursul anului sau de la un retailer la altul. Eu am fost la cel mai apropiat magazin ca sa nu pierd timp si m-am ales si c-o reducere neasteptata.
Sa facem prezentarile de rigoare: noul Alpine UTE-72BT in carne si oase
si CD receiver-ul veteran, inca viril, Alpine CDM-9803RR (mic review AICI)
Revin cu impresii dupa montaj. Multumesc tuturor pentru pareri si comentarii.
O ultima intrebare: unde este cel mi bine sa fie montat microfonul fara a mai fi nevoie sa se demonteze bordul pentru a trage firul? Nu de alta dar plasticul este plastic si cam invechit si de multe ori face "greieri" si fara sa-l deranjezi. Multumesc mult!
LE: Astazi a fost montat, pentru trasul microfonului nu a fost nevoie de demontare prea invaziva, deci sunt multumit.
Primele impresii: Arata foarte bine si suna cel putin cu 30-40% mai bine, mai plin si mult mai clar (semnal prin AUX de la MP3 player). Fata detasabila pare ca se zgarie foarte usor si se pateaza de amprente ceva de speriat. Pozitionare a butonului principal destul de neinspirata pentru dreptaci, acoperi tot display-ul cand folosesti butonul. Restul butoanelor foarte rigide si cel putin mie imi lasa o usoara impresie de ieftin. Fontul folosit la butoane ajuta mult in sensul asta. Configurare simpla, reglaje obisnuite. Pairing-ul cu telefonul s-a facut rapdi si fara probleme, are o latenta dar nu deranjeaza decat atunci cand ai nevoie sa suni la 112. Sunetul pe BT este clar, plin si puternic si interlocutorul ma aude foarte bine. Cam asta as putea spune pana acum, dupa cateva zeci de minute de folosire. Per total sun mai mult decat multumit de alegere.
M-am hotarat sa schimb si perechea de boxe de pe spate, tot cu unele coaxiale pe 3 cai, merg tot pe Infinity pentru ca imi plac cum suna.
Imi poate spune cineva cam care este perioada de break-in pentru boxele auto? |
|
| Sus |
|
 |
salty
|
Trimis: Lun Noi 24, 2014 5:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Am inlocuit si boxele cu unele Infinity Reference 9603ix. Am editat postul de mai sus pentru adaugarea de informatii, deci poate nu a vazut nimeni intrebarea despre "rodajul" boxelor. Cam cat dureaza?
Adaug pareri despre HU:
- interfata, display, meniu, usurinta in utilizare: nota 1. Incredibil, dar intre modelul vechi de peste 10 ani si cel cumparat acum nu este nicio diferenta in accesarea meniului / functii. Acces la fel de greoi, informatii putine, mizerabil pentru sfarsit de an 2014.
- conexiunea bluetooth curata si relativ rapida. Controlul telefonului direct de la HU slab, slab, foarte slab. N-am incercat comenzile vocale inca.
- cand memorez un numar din agenda, imi memoreaza primul numar al persoanei respective, nu pe cel setat ca fiind default in Android. Are cineva idee cum pot alege un anumit numar (pentru a apela sau a-l memora), in cazul in care o persoana din agenda are mai multe numere? N-am gasit nicio optiune, posibil sa existe, deci mai caut. Manualul este ca unul de la Ikea, nu intelegi nimic, mult moloz nefolositor, pictograme irelevante, in concluzie informatie prezentata prost.
- USB audio prima impresie: control infect, greu de accesat ceva anume
- butonul rotativ este pozitionat cum nu se poate mai prost: cand il folosesti (si il folosesti foarte des, bine-nteles cu mana dreapta la masinile cu volan pe stanga), acoperi cu laba tot display-ul si nu mai vezi nimic. Nu ca s-ar vedea mare lucru, dar totusi
- a disparut butonul de "mute". Inacceptabil.
- despre boxe nu comentez, ca nu au decat o ora de functionare
Pentru cei interesati, revin si cu alte impresii (si imprecatii), pe masura ce se aduna. |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
salty
|
Trimis: Lun Noi 24, 2014 8:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc VanIIa pentru lamurire. Deci mai am de asteptat ceva pana ce vor da tot din ele. Speram ca astea de masina sa fie mai... pe roti la capitolul asta  |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
Trimis: Lun Noi 24, 2014 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Diferențe majore vor apĂŁrea dupĂŁ primele 20 de ore, dupĂŁ va fi doar așa de finisaj și nu o sĂŁ-ți mai dai seama. Cert e sĂŁ le menajezi cĂąt de cĂąt cu volumul și sĂŁ nu dai foarte tare Ăźn ele. DacĂŁ ai amplificator se rodeaza chiar mari repede. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
| Sus |
|
 |
danilo
Data înscrierii: 28/Noi/2014 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Noi 28, 2014 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am primit si eu azi Alpinu .
Problema : nu se imperecheaza BT cu telefonul , zice CONNECTING si apoi dupa 1 minut FAILED ( tel ASUS Zenfone 6 luat de o luna )
Cu One Plus si Meizu MX3 merge |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|