Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pareri sistem audio logan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ionut17

Data înscrierii: 13/Sep/2014

MesajTrimis: Sâm Sep 13, 2014 11:07 am    Titlul subiectului: Pareri sistem audio logan Răspunde cu citat (quote)

Am un logan facelift din 2009 cu sistemul audio stock. As vrea sa schimb sistemul stock cu urmatoarele:

- HU Alpine: http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/CDE-182R/
- 2x Seturi: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/DLS/Performance/Classic-125/

Ce parere aveti? Se poate mai bine in acelasi buget? La HU (vreau neaparat CD, usb si aux) iar boxele sa fie de 13cm ca sa se potriveasca in locul celor stock fara alte modificari.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Sâm Sep 13, 2014 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si mare branza tot n-o sa ai. Sfatul meu cel mai sincer mergi pe pioneer plus difuzoare de 16cm. Daca vrei oleac de bass. Daca nu..ia ce vrei tu ca tot o branza e.
ionut17

MesajTrimis: Sâm Sep 13, 2014 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce zici asta? Din ce am citit pana acum hu Alpine ar fi cele mai bune, iar boxele alese sunt decente in comparatie cu cele stock. Nu vreau auditie muzicala de top, vreau doar sa se auda mai bine decat sistemul stock (intrucat hu actual pierde semnalul si se aude destul de distorsionat cand dau volumul mai sus de jumatate).
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Dum Sep 14, 2014 1:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cele mai bune playere alpine sunt cele mid hi si hi end nu astea entry.
stii tu ceva dar nu stii tot.. daca nu vrei neaparat bass mergi pe configuratia ta dar mai tarziu o sa vrei mai mult. o sa vrei si oleac de bass

daca vrei musai alpine, mergi pe cde 170 sau 171 r, rr ..dupa cum vrei luminile.

ionut17

MesajTrimis: Dum Sep 14, 2014 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si ca player Pioneer ce mi-ai recomanda? Am inteles ca Pioneer ar avea un bass mai "cald" decat Alpine, iar la Alpine am citit ca ar avea ceva lag atunci cand schimbi melodiile repede ceea ce la Pioneer nu exista.

Vizavi de bass eu eram multumit si cu difuzoarele actuale cu cat bass scoteau, dar sunetul era distorsionat. Din ce am citit aceste DLS-uri pe care le-am ales scot un bass decent.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Dum Sep 14, 2014 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/DEH-1600UBA/

sau daca nu ai nevoie de cd

http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/MVH-170ui/

din dif de 13 nu ai cum sa scoti bass
ai putea sa pui dif mai mari pe spate sau chiar ovale daca vrei un bass decent si nu vrei sub. sau daca nu vrei sa te complici deloc ai putea sa pui un sw direct pe player, are functia direct sub drive (doar pio o are) eu am testat si e f ok pt ceva rapid fara complicatii cu amplif..cabluri...chestii..batai de cap. in masina ai un bass decent

ionut17

MesajTrimis: Lun Sep 15, 2014 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma am mers pe Pioneer, si anume pe modelul http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/DEH-4600BT pentru ca are si Bluetooth, fata de Alpine si se potriveste si cu bordul Loganului mai bine.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Lun Sep 15, 2014 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O parere?
ionut17

MesajTrimis: Mar Sep 16, 2014 6:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Orice parere e bine venita.
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Sep 16, 2014 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerile sunt subiective... personal consider ca in momentul de fata cel mai bun sunet este cel oferit de unitatile Kenwood. Alegerea finala iti apartine dar merita sa arunci un ochi si peste produsele lor.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum