|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Alexander29
Data înscrierii: 19/Ian/2015 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Ian 19, 2015 7:33 pm Titlul subiectului: Pareri Subwoofer sau recomandare |
|
|
Salut,
Sunt nou pe forum, primul post deci..per sa nu fac vreo prostie.
Am un crunch gtx 2600, statie de care ma declar foarte multumit. Amplifica un Kenwood kfc 3012 de 400w/4ohm dar mi se pare prea mic asa ca vreau sa il schimb. Caut un subwoofer de 600w, poate fi de 2+2 sau 4ohm, nu conteaza. Am pus ochii pe doua :
crunch ground pounder de 15" (care nu prea imi place ca poate 700w/1400 si asta m-ar detrmina sa schimb statia cu una mai mare deci alti bani, alte scandaluri )
sau
hifonics brutus bx12 care are chiar 600w/1200w (ca statia) dar imi ridica alte semne de intrebare.
In specificatiile lui zice: Spl@1w - 86.52db / Spl@2.83v - 95.55db. Eu la care ma uit? Din cate stiu e bine ca sensibilitatea sa fie cat mai mare de aceea am cautat numai subwoofere care au peste 90db. Asta ma baga in ceata.
Bugetul meu e in jur de 300ron
Ma puteti lamuri si pe mine va rog? Nu mai stiu ce sa cred. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|