Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

PARERI

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
reno

Data înscrierii: 06/Mar/2007
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 6:30 pm    Titlul subiectului: PARERI Răspunde cu citat (quote)

Domnilor....
Iata in cateva cuvinte ce am radioCD SONY CDX-R3300
Bose fata SONYXS-HT130SN
Boxe spate SONY XS-F6933
Statie SONY XM440EX
SubWoofer JBL CS1204B
AM decis sa iau un condesnsatorhttp://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/US_Blaster/USB_5483_1,5F/
si la conectica ma gandesc sa iau...http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/
Statia am inteles ca este cam nicuta....vreau sa amplific numai wooferul daca nu o sa ma multumesca cred ca o v-oi schimba cu ceva mai puternic....
iata si rugamintea mea mare.......eu nu prea ma pricep Crying or Very sad scuze sunt la inceput, CONDENSATORUL este ok ???am vazut pe aici mai multe pareri unii spun ca nu este f bun.......CABLURILE sunt bune??
AM hotarat se iau asa ca poate CINE STIE Smile pe viitor poate ma ridic mai sus........VA ROG ceva pareri PERTINENTE
Mentionez ca toate aste se pun pe un LOGAN PREFERANCE
o parere un sfat ar fii binevenite.......VA multumesc anticipat!!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt ce ai tu aici nu ai nevoie de condensator, care nu stiu cum se comporta ca nu am avut ocazia sa il incerc.oricum chiar daca iti cumperi un amplificator ca sa storci wooferul nu o sa ai nevoie de condensator.
amplificatorul e clar prea slab.
kitul de cabluri e ok, dar pt configuratia de fata cablu de 10mm e mai mult decat suficient,dar la banii aia se merita luat cablu de 20mm ca nu se stie pe viitor ce iti trece prin cap.
Sus
reno

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 7:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa inteleg ca si WOOFER-UL este slabut????
am vazut pe aicio discutii de genul..........condensatorul protejeaza bateria si alternatorul masinii.......
Sus
reno

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 7:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa inteleg ca si WOOFER-UL este slabut????
am vazut pe aicio discutii de genul..........condensatorul protejeaza bateria si alternatorul masinii.......
Sus
reno

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si mai este ceva....
Sa spunem ca sunt eu MANIAC i-mi place sa fac lucrurile calumea.....ma rog poate prea exagerat de calumea,nu este vb de 2,5 min la cati bani am bagat in scule chiar nu mai conteaza.......chiar nu are rost sa iau condensator?!??
poate candva o sa schimb ampliful care sincer si pe mine ma deranjeaza ca fiind pre mic......si acum si pe viitor nu vreau sa amplific decat Woofer-ul....nu vreau sa rup masina sau sa topesc instalatia electrica vreau doar putina calitate.
chiar strica acest condensator?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

wooferul e ok, nu e slabut de loc,dar nu are nevoie de putere foarte mare, el poate "suge" 250W, ceea ce inseamna o putere relativ mica si pt care mai mult ca sigur nu e neaparata nevoie de condensatro, oricum daca vrei sa cumperi conedensator el nu face rau, ba din contra...oricum de sunat o sa sune bine.

pe ce masina il montezi ? nu te atrage mai mult http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_1200B/ , cu care o sa ai cativa bd in plus, datorita faptului ca e bass-reflex.

p.s daca dispui de fonduri il poti cumpara linistit ca nu strica, ba chiar face bine si la puteri micute
Sus
reno

MesajTrimis: Joi Apr 05, 2007 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DOMNULE EXPERT ca sincer esti merci mult pt sfaturi dar din pacate wooferul al am de 2 luni......l-am luat stau cu el in casa.....asta este nu m-am priceput sau mai bine am tinut cont de anumite pareri ca basul reflex nu se aude asa cum se aude pe ce am luat eu........daca am gresit asta este nu am ce face.....intradevar este mai bun REFLEX
ps masina este LOGAN
boxele fata le-am auzit la un amic tot pe logan si sincer se aut EXCEPTIONAL......de aceea mi-am luat si eu
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 7:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

reno a scris:
DOMNULE EXPERT

Laughing

daca ai si sedan iti spun foarte sigur ca puterea scoasa de ampliful specificat de tine e prea mica ca sa auzi bas cum trebuie. pe langa treaba ca masina e sedan si are portbagajul bine izolat fata de restul masinii,mai ai si incinta inchisa, si de aicea mai pierzi vreo cativa db...
intr-adevar ai facut o alegere nefericita.
bine macar ca iti place cum suna difurile Very Happy

p.s pune bani la ciorap de un amplif mai "nervos" pt woofer
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum